Tilbud

Herre Devold Utladalen Merino 130 T-shirt, herre Grå (Anthracite) | T-Shirts

DKK 823.37 DKK 398.84

Lækker T-shirt i merinould – behagelig året rundt Devold Utladalen Tee er en del af Devolds Lifestyle-kollektion…

Varenummer: YRR14.CV614062 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Lækker T-shirt i merinould – behagelig året rundt
Devold Utladalen Tee er en del af Devolds Lifestyle-kollektion, der er i merinould og udviklet forbi du har samme glæde af merinouldens gode egenskaber til en aktiv hverdag, som du har til et aktivt friluftsliv.
Lifestyle kollektionen er fremstillet i temperaturregulerende merinould og Lyocell. Der er lagt ekstra vægt på design-detaljerne, så produkterne fremstår med et urbant udtryk, der gør dem til gode valg, uanset om du skal på studiet, kontoret eller hænge ud på din lokale cafe efter en tur i fitness.
Utladalen er skåret i et velsiddende afslappet snit og standard T-shirt fit, så den passer fint til både jeans og shorts.
Merinould til hverdag
Utladalen er fremstillet i merinould, der ånder og regulerer temperaturen efter behov. Ørnakken er derfor behagelig i alle temperaturer og et godt valg til både kolde morgenstunder i foråret og lune sommerdage. Ulden er også lun i fugtig tilstand. Du starter derfor ikke dagen i en kold og klam T-shirt, når du har cyklet til arbejde eller studie. Da ulden er naturlig antibakteriel, kan du ofte nøjes med at lufte dine uldprodukter, det gør ulden frisk igen, samtidig undgår du, at Ørnakken kommer til at lugte ubehageligt af sved efter kort tids brug.
Alt i alt er Utladalen et supervalg som en ekstra komfortabel T-shirt til brug i hele sommerhalvåret, hvor den både holder stilen og sikrer dig en behagelig temperatur hverken for varm eller kold.
Hvad er Lyocell?
Lyocell er naturfibre fremstillet af træ-kvas. Materialet har mange gode kvaliteter, men et par nævneværdige er en behagelig følelse mod huden og evnen til hurtigt at suge fugt og afgive den igen.
Materialet har den samme naturligt bakteriehæmmende evne som merinould. Det betyder, at du undgår svedlugt og ikke behøver vaske så ofte.
Detaljer:
T-shirt i merinould til herrer
Afslappet snit og pasform – perfekt til hverdagsbrug
Flade sømme optimal komfort
130 g/m2
Fibertykkelse 17,5 mikron
Farve: Grå (Anthracite)
Materiale:
70 % merinould / 30 % Lyocell
Vask og vedligeholdelse
Grundet uldens naturlige antibakterielle egenskaber, kan du ofte nøjes med at lufte dine uldprodukter – det gør ulden frisk igen. Vask derfor kun dine uldprodukter, når de virkelig er beskidte og altid ifølge vaskeanvisningen. I princippet sparer du 3-4 vaske, hvilket er godt for både miljø og pengepung

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Devold Utladalen Merino 130 T-shirt, herre Grå (Anthracite) | T-Shirts”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: