Tilbud

Herre Devold Running Zip Neck løbetrøje, herre Mørkegrå (Anthracite) | Uldundertøj

DKK 1034.28 DKK 581.36

Langærmet løbetrøje i merinould Devold Running Zip Neck er en velsiddende langærmet løbetrøje i merinould. Trøjen er tæt på den ultimative løbetrøje og du vil uanset dit niveau og din træningsintensitet sætte prisen på den hurtigtørrende, superlette …

Varenummer: YRR14.CV614110 Kategorier: , , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Langærmet løbetrøje i merinould
Devold Running Zip Neck er en velsiddende langærmet løbetrøje i merinould. Trøjen er tæt på den ultimative løbetrøje og du vil uanset dit niveau og din træningsintensitet sætte prisen på den hurtigtørrende, superlette og åndbare trøje i merinould.
Genialt materiale
Ulden naturlige egenskaber gør det tæt på genialt til løbetøj. Om sommeren, når det er varmt, føles ulden kølende og om vinteren, når det er koldt, vil ulden opleves isolerende og varmende. Ydermere er ulden naturligt UV-beskyttende, så det om sommeren giver en naturlig beskyttelse med kraftig sol. At uld er forbeholdt vinteren brug er simpelthen en myte.
Uldens gode egenskaber skyldes, at materialet er hydrofilt og derfor absorberer eller afgiver fugt i forhold til din krops behov.
Uldens hydrofile egenskaber betyder, at materialet kan optage op til 35% af sin egen vægt uden at føles kold og klam. Med en løbe T-shirt i uld slipper du derfor for den ubehagelige fornemmelse af en løbetrøje, der klistrer sig til kroppen.
Endnu en fordel ved ulden er, at det er naturligt antibakterielt og simpelthen lugter markant mindre end løbetrøjer i syntetisk materiale. Ofte kan du nøjes med at hænge din trøje til luftning efter træning, så er den klar til næste tur. Du sparer dermed 3-4 ganges vask, hvilket også er godt for miljø og økonomi…
God pasform og detaljer til løb
Devold Running Zip Neck er skåret, så den sidder godt og tæt til kroppen uden at begrænse din bevægelsesfrihed. Det tætsiddende fit betyder at Running Zip Neck både fungerer godt som en langærmet trøje til brug i overgangsperioden forår og efterår og som et ekstra lag under din løbejakke om vinteren.
I tillæg til materialets gode svedtransporterende egenskaber er Running Zip Neck forsynet med strategisk placerede paneler i net, der yderligere forbedrer trøjens åndbare egenskaber og forbedrer komforten. En genial detalje er den lange 2-vejs lynlås i fronten, der giver mulighed for masser af ekstra ventilation, uden at du bliver kold på halsen.
Alt i alt en er Devold Running Zip Neck en suveræn og super funktionel løbetrøje til dig, der løber året rundt.
Detaljer:
Langærmet løbetrøje
Ribstrikket i et tætsiddende snit og velsiddende pasform – perfekt til løb
Strategisk placerede paneler i net giver ekstra ventilation
Lang 2-vejs lynlås giver ekstra gode udluftningsmuligheder
Flade sømme giver optimal komfort
Materiale: 70 % merinould / 30 % Tencell
Tykkelse: 130 g/m2
Fibertykkelse 17,5 mikron
Farve: Mørkegrå (Anthracite)
Vask og vedligeholdelse
Grundet uldens naturlige antibakterielle egenskaber, kan du ofte nøjes med at lufte dine uldprodukter – det gør ulden frisk igen. Vask derfor kun dine uldprodukter, når de virkelig er beskidte og altid ifølge vaskeanvisningen. I princippet sparer du 3-4 vaske, hvilket er godt for både miljø og pengepung.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Devold Running Zip Neck løbetrøje, herre Mørkegrå (Anthracite) | Uldundertøj”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: