Tilbud

Herre Devold Running Shorts, herre Sort (Caviar) | Shorts

DKK 1436.50 DKK 581.36

Lette og luftige løbeshorts i 60% merinould Devold Running Shorts er et par lette og luftige løbeshorts, og uanset dit niveau og din træningsintensitet vil du sætte pris på de hurtigtørrende, lette og komfortable shorts, når…

Varenummer: YRR14.CV613979 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Lette og luftige løbeshorts i 60% merinould
Devold Running Shorts er et par lette og luftige løbeshorts, og uanset dit niveau og din træningsintensitet vil du sætte pris på de hurtigtørrende, lette og komfortable shorts, når du løber i terrænet.
Genialt materiale
Ulden naturlige egenskaber gør det tæt på genialt til løbetøj. Om sommeren, når det er varmt, føles ulden kølende og om vinteren, når det er koldt, vil ulden opleves isolerende og varmende. Ydermere er ulden naturligt UV-beskyttende, så det om sommeren giver en naturlig beskyttelse med kraftig sol. At uld er forbeholdt vinteren brug er simpelthen en myte.
Uldens gode egenskaber skyldes, at materialet er hydrofilt og derfor absorberer eller afgiver fugt i forhold til din krops behov.
Uldens hydrofile egenskaber betyder, at materialet kan optage op til 35% af sin egen vægt uden at føles kold og klam.
Endnu en fordel ved ulden er, at det er naturligt antibakterielt og simpelthen lugter markant mindre end løbetrøjer i syntetisk materiale. Ofte kan du nøjes med at hænge dine shorts til luftning efter træning, så er de klar til næste tur. Du sparer dermed 3-4 ganges vask, hvilket også er godt for miljø og økonomi…
Perfekt til langtur og trailløb
Devold Running Shorts er i et tætvævet materiale, der beskytter godt mod vind og vejr. De er skåret, så de giver optimal ventilation, hvilket sammen med merinouldens gode temperaturregulerende egenskaber, gør dem perfekte til trailløb og langtur, hvor du for alvor vil opleve den ekstra komfort, som materialet giver.
Shortsene sidder godt og giver god bevægelsesfrihed, uanset om du løber langt og sejt eller giver den gas med intervaller og fart-ryk.
Bemærk at shortsene er født uden trusse og derfor skal kombineres med en god underbuks til løbe. Et godt valg kunne være Devold Breeze Boxershorts.
Alt i alt en er Devold Running Shorts et par suveræne løbeshorts til både de kortere træningsture i løbet af uge og ikke mindst weekendens længere træningsture, hvor du virkeligt får glæde af det ekstra komfortable materiale.
Detaljer:
Løbeshorts i klassisk længde
Velsiddende og luftig pasform
Flade sømme giver optimal komfort
Materiale: 58 % merinould / 36 % polyamid / 6 % elastan
Tykkelse: 150 g/m2
Fibertykkelse 17,5 mikron
Farve: Sort (Caviar)
Vask og vedligeholdelse
Grundet uldens naturlige antibakterielle egenskaber, kan du ofte nøjes med at lufte dine uldprodukter – det gør ulden frisk igen. Vask derfor kun dine uldprodukter, når de virkelig er beskidte og altid ifølge vaskeanvisningen. I princippet sparer du 3-4 vaske, hvilket er godt for både miljø og pengepung.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Devold Running Shorts, herre Sort (Caviar) | Shorts”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: