Tilbud

Herre Devold Nibba Hiking Vest, herre Blå (Flood) | Veste

DKK 1264.12 DKK 581.36

Lækker og velsiddende vest i merinould Devold Nibba Hiking er en velsiddende vest, der både fungerer til aktivt brug som et genialt teknisk me…

Varenummer: YRR14.CV614077 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Lækker og velsiddende vest i merinould
Devold Nibba Hiking er en velsiddende vest, der både fungerer til aktivt brug som et genialt teknisk mellemlag til skiløb eller vandring og til hverdag som lækker varm vest, der fint kan styles med jeans og Chelsea boots til afslappet hverdagsbrug en kold efterårs- eller vinterdag.
Lækker merinould og gode detaljer
Nibba er fremstillet i 100% merinould, der ånder og regulerer temperaturen efter behov og bevarer sine isolerende egenskaber i fugtig tilstand, så trøjen ikke opleves kold og klam. Dette gør Nibba behagelig og et godt valg til alle former for aktivt friluftsbrug. Samtidig giver merinoulden dig en blød og behagelig vest, når du bruger den hverdag.
Vesten har en glat yderside, der ”arbejder fint sammen” med overtræksjakken og en blød børstet inderside, der giver en lækker ”next-to-skin” fornemmelse.
Nibba Hiking Vest har en tætsiddende høj krave, der luner godt om hals / nakke og en god stor opbevaringslomme på brystet til telefon eller andre værdigenstande.
Alt i alt er Devold Nibba vest et super funktionelt valg og en lækker vest til både tur og hverdag.
Detaljer:
Velsiddende vest i merinould
Velsiddende pasform – perfekt til både til aktivt brug og hverdag
Tætsiddende hætte og høj krave
Brystlomme med lynlås
Glat yderside
Materiale: 100 % merinould
Tykkelse 210 g/m2
Fibertykkelse: 17,5 mikron
Farve: Blå (Flood)
Vask og vedligeholdelse
Grundet uldens naturlige antibakterielle egenskaber, kan du ofte nøjes med at lufte dine uldprodukter – det gør ulden frisk igen. Vask derfor kun dine uldprodukter, når de virkelig er beskidte og altid ifølge vaskeanvisningen. I princippet sparer du 3-4 vaske, hvilket er godt for både miljøet og økonomien.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Devold Nibba Hiking Vest, herre Blå (Flood) | Veste”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: