Tilbud

Herre Devold Nibba Hiking Hoody, herre Blå (Flood) | Sweater

DKK 851.76 DKK 574.60

Lækker og velsiddende Hoody i merinould Devold Nibba Hiking er en velsiddende hoody, der både fungerer til aktivt brug som et teknisk mellemlag til skiløb eller vandring og til hverdag som lækker varm trøje, der fint kan styles med jeans og Chelsea b…

Varenummer: YRR14.CV614024 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Lækker og velsiddende Hoody i merinould
Devold Nibba Hiking er en velsiddende hoody, der både fungerer til aktivt brug som et teknisk mellemlag til skiløb eller vandring og til hverdag som lækker varm trøje, der fint kan styles med jeans og Chelsea boots til afslappet hverdagsbrug en kold efterårs- eller vinterdag.
Lækker merinould og gode detaljer
Nibba er fremstillet i 100% merinould, der ånder og regulerer temperaturen efter behov og bevarer sine isolerende egenskaber i fugtig tilstand, så trøjen ikke opleves kold og klam. Dette gør Nibba behagelig og et godt valg til alle former for aktivt friluftsbrug. Samtidig giver merinoulden dig en blød og behagelig hoody, når du bruger den hverdag.
Hoodyen har en glat yderside, der ”arbejder fint sammen” med overtræksjakken og en blød børstet inderside, der giver en lækker ”next-to-skin” fornemmelse.
Nibba Hiking Hoody har forlængede ærmer med tommelhul, så du kan trække dem udover håndleddene og effektivt isolerer stykket mellem jakke og handske. Den tætsiddende hætte kan trækkes godt op om hovedet, den luner godt om ansigtet, samtidig med at den høje krave luner godt om hals / nakke.
Der er to stiklommer med lynlås.
Detaljer:
Velsiddende hættetrøje til mænd
Velsiddende pasform – perfekt til både til aktivt brug og hverdag
Tætsiddende hætte og høj krave
Stiklommer med lynlås
Ekstra lange ærmer med tommelhuller
Glat yderside
Materiale: 100 % merinould
Tykkelse 210 g/m2
Fibertykkelse: 17,5 mikron
Farve: Blå (Flood)
Vask og vedligeholdelse
Grundet uldens naturlige antibakterielle egenskaber, kan du ofte nøjes med at lufte dine uldprodukter – det gør ulden frisk igen. Vask derfor kun dine uldprodukter, når de virkelig er beskidte og altid ifølge vaskeanvisningen. I princippet sparer du 3-4 vaske, hvilket er godt for både miljøet og økonomien.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Devold Nibba Hiking Hoody, herre Blå (Flood) | Sweater”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: