Tilbud

Herre Devold Lauparen Merino 190 trøje, herre Grøn | Sort (Forest | Woods | Black) | Lange Underbukser

DKK 1379.04 DKK 581.36

Merinould til alle former for friluftsbrug Devold Lauparen kollektion er perfekt til allround friluftsbrug, hvor du har brug for et behageligt lag inderst på kroppen, der holder dig varm og tør, uanset om du er afsted på sommervandring elle…

Beskrivelse

Merinould til alle former for friluftsbrug
Devold Lauparen kollektion er perfekt til allround friluftsbrug, hvor du har brug for et behageligt lag inderst på kroppen, der holder dig varm og tør, uanset om du er afsted på sommervandring eller skiløb.
Devold Lauparen trøje er i 100% merinould, der har gode isolerende egenskaber og regulerer kropstemperaturen optimalt under alle former for udendørsaktivitet. Trøjen sidder tæt og behageligt mod kroppen og leder fugten væk fra kroppen, så du holder dig tør under dine friluftsaktiviteter. Når du er tør på kroppen, holder du bedre varmen og har langt mere overskud til nyde friluftslivet!
I tillæg til merinouldens gode fugttransportende egenskaber, er trøjen forsynet med ventilationspaneler i net under armene, så du får maksimal ventilation af kroppen, når du knokler igennem. Trøjen sidder behageligt tæt, har flade sømme og paneler, så du får optimal komfort, hvis du f.eks. går med rygsæk.
Alt i alt er Lauparen trøje en helårsfavorit, der passer perfekt til alle former for udendørsaktivitet, uanset om det er vandring, kanotur, klatring, cykling eller vintersport.
Detaljer:
Langærmet trøje til mænd
Ventilationspaneler under armene
Flade sømme og paneler giver optimal komfort og sikrer god pasform
Farve: Grøn / Sort (Forest / Woods / Black)
Materiale:
100 % merinould
190 g/m2
Fibertykkelse 18,7 mikron
Vask og vedligeholdelse:
Grundet uldens naturlige antibakterielle egenskaber, kan du ofte nøjes med at lufte dine uldprodukter – det gør ulden frisk igen. Vask derfor kun dine uldprodukter, når de virkelig er beskidte og altid ifølge vaskeanvisningen. I princippet sparer du 3-4 vaske, hvilket er godt for både miljø og pengepung

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Devold Lauparen Merino 190 trøje, herre Grøn | Sort (Forest | Woods | Black) | Lange Underbukser”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: