Tilbud

Herre Devold Hiking trøje, herre Grå (Grey Melange | Night) | Skiundertøj

DKK 1166.10 DKK 473.20

Perfekt til alle former for friluftsbrug Devolds Hiking kollektion er perfekt til allround friluftsbrug, hvor du har brug for et behageligt lag inderst på kroppen, …

Varenummer: YRR14.CV614099 Kategorier: , , , Tags: , , , , ,

Beskrivelse

Perfekt til alle former for friluftsbrug
Devolds Hiking kollektion er perfekt til allround friluftsbrug, hvor du har brug for et behageligt lag inderst på kroppen, der holder dig varm og tør, uanset om du er afsted på sommervandring eller skiløb.
Hiking trøjen er i 100% merinould, der har gode isolerende egenskaber og regulerer kropstemperaturen optimalt under alle former for udendørsaktivitet. Trøjen sidder tæt og behageligt mod kroppen og leder fugten væk fra kroppen, så du holder dig, tør under dine friluftsaktiviteter. Når du er tør på kroppen, holder du bedre varmen og har langt mere overskud til nyde friluftslivet!
I tillæg til merinouldens gode fugttransportende egenskaber, er trøjen forsynet med ventilationspaneler i net under armene, så du får maksimal ventilation af kroppen, når du knokler igennem. Trøjen sidder behageligt tæt, har flade sømme og paneler, så du får optimal komfort, hvis du f.eks. går med rygsæk.
Alt i alt er Hiking trøjen en helårsfavorit, der passer perfekt til alle former for udendørsaktivitet uanset om det er vandring, kanotur, klatring, cykling eller vintersport.
Detaljer:
Langærmet trøje til mænd
Ventilationspaneler under armene
Flade sømme og paneler giver optimal komfort og sikrer god pasform
Materiale: 100 % merinould
190 g/m2
Fibertykkelse 18,7 mikron
Maskinvask på maks 40 grader, undgå tørretumbling
Farve: Grå (Grey Melange / Night)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Devold Hiking trøje, herre Grå (Grey Melange | Night) | Skiundertøj”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: