Tilbud

Herre Devold Expedition Zip Neck trøje, herre Sort (Black) | Skiundertøj

DKK 1379.04 DKK 581.36

Ekstra varm uldundertrøje med høj hals og lynlås Devold Expedition er den varmeste af Devolds kollektioner af uldundertøj og serien holder du dig varm og tør, selvom temperaturen er adskillige grader under frys…

Varenummer: YRR14.CV614091 Kategorier: , , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Ekstra varm uldundertrøje med høj hals og lynlås
Devold Expedition er den varmeste af Devolds kollektioner af uldundertøj og serien holder du dig varm og tør, selvom temperaturen er adskillige grader under frysepunktet.
Expedition er perfekt til aktiviteter i hård frost som alpint skiløb i Norge, vinterfjeldture og stillestående aktiviteter om vinteren som f.eks. fiskeri, jagt – eller bare en tur på legepladsen!!
Devold® Expediton er tolags undertøj i blød merinould, der er specielt velegnet til hård kulde og afprøvet på flere polarekspeditioner.
Uldtrøjen er fremstillet i en 235 grams metervare med inderside i 100% merinould, der er blødt og rart mod huden og yderside af 90% aquaductbehandlet merinould tilsat 10% polyamid for at øge slidstyrken.
Kombinationen af den kraftige metervare, merinoulden og aquaduct behandlingen giver Devold® Expedition en høj isoleringsevne og helt unikke fugttransporterende egenskaber. Aquaduct-behandlingen i det yderste lag absorberer fugtigheden fra kroppen gennem det inderste lag til ydersiden, hvor det fordamper.
Denne version af Expedition trøjen er forsynet med en lang lynlås, der giver ekstra gode muligheder for ventilerer, når du virkeligt knokler. Trøjen er et velsiddende snit og uden irriterende sømme, hvilket gør den perfekt til et aktivt brug som f.eks. vandring eller skiløb.
Tip: Grundet den kraftige kvalitet fungerer Devold Expedition Zip også fint som langærmet T-shirt til vandre- eller andet friluftsbrug.
Detaljer:
Langærmet trøje til herrer.
Lang hals med lynlås.
Tommelfingerhuller holder ærmet på plads og varmen inde.
Lang ryg.
Brugsområde + 5 °C til minus 50 °C.
235 gram / m2.
Inderside 100 % Merino uld.
Yderside 90 % Merino Uld / 10 % polyamid.
Farve: Sort (Black)
Vask og vedligeholdelse
Grundet uldens naturlige antibakterielle egenskaber, kan du ofte nøjes med at lufte dine uldprodukter – det gør ulden frisk igen. Vask derfor kun dine uldprodukter, når de virkelig er beskidte og altid ifølge vaskeanvisningen. I princippet sparer du 3-4 vaske, hvilket er godt for både miljø og pengepung

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Devold Expedition Zip Neck trøje, herre Sort (Black) | Skiundertøj”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: