Tilbud

Herre Devold Breeze bukser, herre | Lange Underbukser

DKK 1100.53 DKK 507.00

Lange underbukser i topkvalitet Breeze Long Johns er strikket i tynd 100 % Total Easy Care merinould. Merinoulden i Breeze serien har finheden 17,5 mikron, og er en af de fineste og blødeste uld kvaliteter, der fås på markedet. Den fine fiber b…

Beskrivelse

Lange underbukser i topkvalitet
Breeze Long Johns er strikket i tynd 100 % Total Easy Care merinould.
Merinoulden i Breeze serien har finheden 17,5 mikron, og er en af de fineste og blødeste uld kvaliteter, der fås på markedet. Den fine fiber bøjer derfor altid væk fra huden, og Breeze føles blød og behagelig mod huden.
Breeze er den letteste beklædning i Devold kollektionen og seriens Long Johns er specielt udviklet til dage med behov for et let lunede lag inderst på kroppen f.eks. på kolde vinterdage eller som svedtransporterende lag til strabadserende vinteraktiviteter.
Serien er fremstillet uden irriterende sømme og kan derfor sidde tæt til kroppen uden, at genere. Materialet er svedtransporterende og holder dig varm, selv om du bliver fugtig på kroppen.
Long Johns er perfekt til vandreturen eller som et let varmt lag inderst til kolde vinterdage på kontoret eller i klasselokalet…
Detaljer:
150 gram / m2
Brugsområde + 20 °C til 0 °C
Materiale: 100 % Merino uld / 17,5 mikron
Vask og vedligeholdelse: Maskine vask 40 grader, kan tumbles ved lav temperatur (anbefales ikke)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Devold Breeze bukser, herre | Lange Underbukser”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: