Tilbud

Herre Craghoppers NosiLife Adventure Jakke III, herre Grøn (Woodland Green) | Vindjakker

DKK 1321.58 DKK 581.36

Klassisk Jakke til vandring, der beskytter mod myggestik Craghoppers NosiLife Adventure jakke III er en klassisk og alsidig outdoorjakke til vandring som både beskytter dig mod sommerens stærke sol og bidend…

Varenummer: YRR14.CV613901 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Klassisk Jakke til vandring, der beskytter mod myggestik
Craghoppers NosiLife Adventure jakke III er en klassisk og alsidig outdoorjakke til vandring som både beskytter dig mod sommerens stærke sol og bidende insekter.
Adventure III serien er designet med Craghoppers teknologi SolarShield, der giver tøjet en solbeskyttelsesfaktor på UPF 40+.
Jakken er konstrueret i svedtransporterende og hurtigttørrende materiale, der holder dig tør, både når du er afsted i varmen og når du knokler på vandreturen, så sveden skummer.
Det lette materiale gør jakken utroligt nem at have med i oppakningen tage med, og så tørrer materialet også hurtigt, så du kan vaske den på farten og lade den tørre på rygsækken.
Jakken er designet med en høj krave som beskytter mod vinden eller solens stråler i nakken, og så er den udstyret med hele 5 lommer – nogle mere skjulte end andre (f.eks. den lille sikkerhedslomme med lynlås i venstre brystlomme).
Unik NosiLife teknologi beskytter mod myggestik og insektbid
NosiLife er en langtidsvirkende behandling af stoffet med permethrin, et insekt middel, der indkapsles i tøjets fibre. Behandlingen holder derfor hele tøjets levetid og kan hverken ses eller lugtes. NosiLife behandlingen yder beskyttelse mod bidende insekter, der kan bære sygdomme som borrelia, malaria og Zikavirus.
NosiLife er et effektivt supplement til insektbeskyttelse, men vi anbefaler, at du forsat bruger myggemiddel på blottede og udsatte områder f.eks. hals / nakke og hånd- og fodled.
Alt i alt er Craghoppers NosiLife Adventure III jakken virkelig god til dig, der er på ture i de varme lande eller herhjemme i Norden om sommeren, hvor du gerne vil have beskyttelse mod myg – f.eks. på kanoturen i Sverige eller Finland.
Materiale: Yder 100% polyamid, liner 100% polyester
NosiLife: Forsvar mod myg og flåter
SolarShield: UPF 40+
Svedtransporterende
Let og hurtigttørrende
5 lommer og en sikkerhedslomme
Vægt: 440 gram
Farve: Grøn (Woodland Green)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Craghoppers NosiLife Adventure Jakke III, herre Grøn (Woodland Green) | Vindjakker”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: