Tilbud

Herre Craghoppers NosiLife Adventure Gilet III Vest, herre Sand (Pebble) | Veste

DKK 1149.20 DKK 581.36

Klassisk vest til vandring, der beskytter mod myggestik Craghoppers NosiLife Adventure Gilet III er en klassisk vest til vandring som både beskytter dig mod sommerens stærke sol og bidende insekter. Adventure III vesten er designet med Craghoppers te…

Varenummer: YRR14.CV614075 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Klassisk vest til vandring, der beskytter mod myggestik
Craghoppers NosiLife Adventure Gilet III er en klassisk vest til vandring som både beskytter dig mod sommerens stærke sol og bidende insekter.
Adventure III vesten er designet med Craghoppers teknologi SolarShield, der giver tøjet en solbeskyttelsesfaktor på UPF 40+.
Den konstrueret i svedtransporterende og hurtigttørrende materiale, der holder dig tør, både når du er afsted i varmen og når du knokler på vandreturen, så sveden skummer.
Det lette materiale gør vesten utroligt nem at have med i oppakningen tage med, og så tørrer materialet også hurtigt, så du kan vaske den på farten og lade den tørre på rygsækken.
Slidsen i ryggen giver ekstra ventilation, og så er vesten udstyret med hele 5 lommer – nogle mere skjulte end andre (f.eks. den lille sikkerhedslomme med lynlås i venstre brystlomme).
Unik NosiLife teknologi beskytter mod myggestik og insektbid
NosiLife er en langtidsvirkende behandling af stoffet med permethrin, et insekt middel, der indkapsles i tøjets fibre. Behandlingen holder derfor hele tøjets levetid og kan hverken ses eller lugtes. NosiLife behandlingen yder beskyttelse mod bidende insekter, der kan bære sygdomme som borrelia, malaria og Zikavirus.
NosiLife er et effektivt supplement til insektbeskyttelse, men vi anbefaler, at du forsat bruger myggemiddel på blottede og udsatte områder f.eks. hals / nakke og hånd- og fodled.
Alt i alt er Craghoppers NosiLife Adventure Gilet III en super vest, der både kan bruges på ture i de varme lande eller herhjemme i Norden om sommeren, hvis du gerne vil beskyttes en ekstra gang mod myg – f.eks. på kanoturen i Sverige eller Finland.
Detaljer:
Materiale: Yder 100% polyamid, liner 100% polyester
NosiLife: Forsvar mod myg og flåter
SolarShield: UPF 40+
Svedtransporterende
Let og hurtigttørrende
5 lommer og en sikkerhedslomme
Vægt: 390 gram
Farve: Sand (Pebble)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Craghoppers NosiLife Adventure Gilet III Vest, herre Sand (Pebble) | Veste”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: