Tilbud

Herre Craghoppers NL Pro IV LS skjorte, herre Grå (Black Pepper) | Skjorter

DKK 1034.28 DKK 581.36

Lækker rejse- og sommerskjorte med myggebeskyttelse Craghoppers NL Pro IV LS Shirt er en funktionel rejse- og vandreskjorte, der både beskytter dig mod sommerens stærke sol og bidende insekter. Pro IV skjorten er fors…

Varenummer: YRR14.CV614040 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Lækker rejse- og sommerskjorte med myggebeskyttelse
Craghoppers NL Pro IV LS Shirt er en funktionel rejse- og vandreskjorte, der både beskytter dig mod sommerens stærke sol og bidende insekter.
Pro IV skjorten er forsynet med Craghoppers SolarShield teknologi, der giver tøjet en solbeskyttelsesfaktor på UPF 40+.
Skjorten er i svedtransporterende og hurtigttørrende materiale, der holder dig tør, både når du er afsted i varmen og når du knokler på vandreturen, så sveden springer.
Det lette materiale gør skjorten til et super valg til rejsebrug, da den bare kan smides ned i rygsækken eller kufferten og kun skal hænges op på bøjle i kort tid for at være klar til brug.
Samtidig er det hurtigttørrende materiale også en fordel til rejsebrug, da du kan vaske skjorten på farten og enten lade den tørre natten over eller hænge den til tørring på rygsækken.
Skjorten udstyret med 2 brystlommer med lynlås, strop til sikring af oprullede ærmer, pudseklud til solbriller i brystlommen – små detaljer, men også de små ting, der gør forskellen…
En genial detalje ved Pro IV er, at den beskytter mod både myggestik og insektbid vha. af NosiLife behandling.
Unik NosiLife teknologi beskytter mod myggestik og insektbid
NL står for NosiLife, der en langtidsvirkende behandling af stoffet med permethrin et insekt middel, der indkapsles i tøjets fibre. Behandlingen holder derfor hele tøjets levetid og kan hverken ses eller lugtes. NosiLife behandlingen yder beskyttelse mod bidende insekter, der kan bære sygdomme som borrelia, malaria og Zikavirus.
NosiLife er et effektivt supplement til insektbeskyttelse, men vi anbefaler, at du forsat bruger myggemiddel på blottede og udsatte områder f.eks. hals / nakke og hånd- og fodled.
Alt i alt er Craghoppers NL Adventure II skjorten en super skjorte, der både kan bruges på ture i de varme lande eller herhjemme i Norden om sommeren, hvis du gerne vil beskyttes en ekstra gang mod myg – f.eks. på kanoturen i Sverige eller Finland.
Detaljer:
Langærmet skjorte til sommer- og rejsebrug
NosiLife: Beskyttelse mod myg, flåter og andre stikkende og bidende insekter
SolarShield: UPF 40+
Svedtransporterende
Let og hurtigttørrende
Vægt: 220 gram
Farve: grå (Black pepper)
Materiale:
87% polyester / 13% elastan

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Craghoppers NL Pro IV LS skjorte, herre Grå (Black Pepper) | Skjorter”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: