Tilbud

Herre Craghoppers NL Adventure II LS skjorte, herre Brun (Dark Khaki) | Skjorter

DKK 1264.12 DKK 581.36

Klassisk vandreskjorte, der beskytter mod myggestik Craghoppers NL Adventure II er en klassisk vandreskjorte fremstillet af 100% polyamid og som både beskytter dig mod sommerens st…

Varenummer: YRR14.CV613844 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Klassisk vandreskjorte, der beskytter mod myggestik
Craghoppers NL Adventure II er en klassisk vandreskjorte fremstillet af 100% polyamid og som både beskytter dig mod sommerens stærke sol og bidende insekter.
Adventure II-skjorten er designet med Craghoppers teknologi SolarShield, der giver tøjet en solbeskyttelsesfaktor på UPF 40+.
Skjorten er i svedtransporterende og hurtigttørrende materiale, der holder dig tør, både når du er afsted i varmen og når du knokler på vandreturen, så sveden springer.
Det lette materiale gør skjorten utroligt nem at have med i oppakningen tage med (250 gram), og så tørrer materialet også hurtigt, så du kan vaske den på farten og lade den tørre på rygsækken.
Slidsen i ryggen giver ekstra ventilation, og så er skjorten udstyret med hele 5 lommer – nogle mere skjulte end andre (f.eks. den lille sikkerhedslomme med lynlås i venstre brystlomme).
En genial detalje ved Adventure II er, at den beskytter mod både myggestik og insektbid vha. af NosiLife behandling.
Unik NosiLife teknologi beskytter mod myggestik og insektbid
NL står for NosiLife, der en langtidsvirkende behandling af stoffet med permethrin et insekt middel, der indkapsles i tøjets fibre. Behandlingen holder derfor hele tøjets levetid og kan hverken ses eller lugtes. NosiLife behandlingen yder beskyttelse mod bidende insekter, der kan bære sygdomme som borrelia, malaria og Zikavirus.
NosiLife er et effektivt supplement til insektbeskyttelse, men vi anbefaler, at du forsat bruger myggemiddel på blottede og udsatte områder f.eks. hals / nakke og hånd- og fodled.
Alt i alt er Craghoppers NL Adventure II skjorten en super skjorte, der både kan bruges på ture i de varme lande eller herhjemme i Norden om sommeren, hvis du gerne vil beskyttes en ekstra gang mod myg – f.eks. på kanoturen i Sverige eller Finland.
Detaljer:
Materiale: 100% polyamid
NosiLife: Forsvar mod myg og flåter
SolarShield: UPF 40+
Svedtransporterende
Let og hurtigttørrende
5 lommer og en sikkerhedslomme
Vægt: 250 gram
Farve: Brun (Dark Khaki)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Craghoppers NL Adventure II LS skjorte, herre Brun (Dark Khaki) | Skjorter”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: