Tilbud

Herre Columbia Silver Ridge Utility Zip-off bukser herre Grå (City Grey) | Zip Off Bukser

DKK 839.59 DKK 473.20

Zip-off bukser til rejse-, vandre og sommerbrug Columbia Silver Ridge Utility Zip-off er et par lette, slidstærke og hurtigttørrende Zip-off bukser, der er velegnet til både rejse- og vandrebrug. Bukserne er perfek…

Beskrivelse

Zip-off bukser til rejse-, vandre og sommerbrug
Columbia Silver Ridge Utility Zip-off er et par lette, slidstærke og hurtigttørrende Zip-off bukser, der er velegnet til både rejse- og vandrebrug.
Bukserne er perfekte til turbrug på dage, der starter koldt, men hvor du får brug for shortsene, når solen kravler op på himlen, da du hurtigt kan lyne benene af og på og skifte mellem shorts og lange bukser uden at skulle medbringe et par af hver.
Silver Ridge Utility Zip-off er derfor også ideel til rejsebrug, hvor du vil minimere bagagen og da materialet giver en fremragende beskyttelse mod stærk sol, vil du også have glæde af dem i områder, hvor solen virkelig brænder, uanset om det er på vandet eller i den australske Outback…
Et væld af lommer giver gode muligheder for med bringe og organiserer alle de småting du hverken kan eller vil undvære på ferien og hverdag.
Silver Ridge perfekt til sommerbrug
Columbias Silver Ridge kollektion er let og funktionel beklædning, der er udviklet og designet til rejse- og friluftsbrug i varme områder. De gode egenskaber gør ligeledes produkterne fra Silver Ridge kollektionen velegnet til sommerbrug i Danmark, når solen står højt på himlen.
Produkterne i Silver Ridge kollektion er kendetegnet ved gode detaljer og Columbias unikke teknologier som let, åndbart og svedtransporterende Omni-Wick materiale og Omni-Shade teknologi, der giver produkterne en naturlig solbeskyttelse.
Detaljer:
Hurtigtørrende Zip-off bukser
Solbeskyttende svarende til faktor 50
Delvist elastisk linning og webbing bælte
Lårlomme med lynlås
Stiklommer og baglommer
Farve: Grå (City Grey)
Materiale:
Omni-Shade 100 % genanvendt polyester

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Columbia Silver Ridge Utility Zip-off bukser herre Grå (City Grey) | Zip Off Bukser”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: