Tilbud

Herre Columbia Silver Ridge Utility skjorte SS, herre Lys | Tern (Niagara Pulaski Plaid) | Skjorter

DKK 1166.10 DKK 473.20

Perfekt sommer- og rejseskjorte Columbias Silver Ridge kollektion er let og funktionel beklædning, der er udviklet og designet til rejsebrug og friluftsbrug i varme områder. De gode egenskaber gør ligeledes produkterne fra Silver Ridge kollektionen v…

Varenummer: YRR14.CV614031 Kategorier: , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Perfekt sommer- og rejseskjorte
Columbias Silver Ridge kollektion er let og funktionel beklædning, der er udviklet og designet til rejsebrug og friluftsbrug i varme områder. De gode egenskaber gør ligeledes produkterne fra Silver Ridge kollektionen velegnet til sommerbrug i Danmark, når solen står højt på himlen.
Produkterne i Silver Ridge kollektion er kendetegnet ved gode detaljer og Columbias unikke teknologier som let, åndbart og svedtransporterende Omni-Wick materiale og Omni-Shade teknologi, der giver produkterne en naturlig solbeskyttelse. Fra sommeren 2023 er produkterne i største muligt omfang fremstillet i genanvendt materiale.
Silver Ridge Utility SS Shirt (Short Sleeve) er en kortærmet skjorte, der er perfekt til rejse- og aktivt brug i sommerhalvåret.
Skjorten har asymmetrisk snit, så den sidder pænt, uanset om du har ned i eller over bukserne. Den har en god brystlomme til småting som kreditkort, solbriller m.m.
Omni-Shade teknologien giver en effektiv solbeskyttelse svarende til faktor 50 og gør sammen med ventilationen i ryggen Silver Ridge til et ekstra godt valg om sommeren eller i områder og lande, hvor solens UV-stråling er ekstra kraftig.
Alt i alt er Silver Ridge Utility Shirt SS en lækker og funktionel sommer- og rejseskjorte, du vil sætte pris på verden rundt.
Detaljer:
Omni-Wick materiale, der er svedtransporterende og hjælper med at holde dig tør og afkølet
Omni-Shade med solbeskyttelse, UPF 50
Brystlomme med lynlås
Ekstra ventilation i ryggen
Høj krave, der beskytter ekstra godt mod solens stråler
Ryglængde: 74 cm
Farve: Lys / tern (Niagara Pulaski Plaid)
Materiale:
Materiale 100% genanvendt polyester

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Columbia Silver Ridge Utility skjorte SS, herre Lys | Tern (Niagara Pulaski Plaid) | Skjorter”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: