Tilbud

Herre Columbia Silver Ridge Utility skjorte SS, herre Collegiate Navy Plaid Blå (Collegiate Navy Pulaski Plaid) | Skjorter

DKK 746.30 DKK 473.20

Perfekt sommer- og rejseskjorte Columbias Silver Ridge kollektion er let og funktionel beklædning, der er udviklet og design…

Varenummer: YRR14.CV614030 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Perfekt sommer- og rejseskjorte
Columbias Silver Ridge kollektion er let og funktionel beklædning, der er udviklet og designet til rejsebrug og friluftsbrug i varme områder. De gode egenskaber gør ligeledes produkterne fra Silver Ridge kollektionen velegnet til sommerbrug i Danmark, når solen står højt på himlen.
Produkterne i Silver Ridge kollektion er kendetegnet ved gode detaljer og Columbias unikke teknologier som let, åndbart og svedtransporterende Omni-Wick materiale og Omni-Shade teknologi, der giver produkterne en naturlig solbeskyttelse. Fra sommeren 2023 er produkterne i største muligt omfang fremstillet i genanvendt materiale.
Silver Ridge Utility SS Shirt (Short Sleeve) er en kortærmet skjorte, der er perfekt til rejse- og aktivt brug i sommerhalvåret.
Skjorten har asymmetrisk snit, så den sidder pænt, uanset om du har ned i eller over bukserne. Den har en god brystlomme til småting som kreditkort, solbriller m.m.
Omni-Shade teknologien giver en effektiv solbeskyttelse svarende til faktor 50 og gør sammen med ventilationen i ryggen Silver Ridge til et ekstra godt valg om sommeren eller i områder og lande, hvor solens UV-stråling er ekstra kraftig.
Alt i alt er Silver Ridge Utility Shirt SS en lækker og funktionel sommer- og rejseskjorte, du vil sætte pris på verden rundt.
Detaljer:
Omni-Wick materiale, der er svedtransporterende og hjælper med at holde dig tør og afkølet
Omni-Shade med solbeskyttelse, UPF 50
Brystlomme med lynlås
Ekstra ventilation i ryggen
Høj krave, der beskytter ekstra godt mod solens stråler
Ryglængde: 74 cm
Farve: Blå (Collegiate Navy Pulaski Plaid)
Materiale:
Materiale 100% genanvendt polyester

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Columbia Silver Ridge Utility skjorte SS, herre Collegiate Navy Plaid Blå (Collegiate Navy Pulaski Plaid) | Skjorter”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: