Tilbud

Herre Columbia Silver Ridge Utility LS Skjorte Fossil, herre Sand (Fossil) | Skjorter

DKK 699.66 DKK 473.20

Perfekt sommer- og rejseskjorte Columbias Silver Ridge kollektion er let og funktionel beklædning, der er udviklet og designet til rejsebrug og friluftsbrug i varme områder. De gode egenskaber gør ligeledes produkterne fra…

Varenummer: YRR14.CV614032 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Perfekt sommer- og rejseskjorte
Columbias Silver Ridge kollektion er let og funktionel beklædning, der er udviklet og designet til rejsebrug og friluftsbrug i varme områder. De gode egenskaber gør ligeledes produkterne fra Silver Ridge kollektionen velegnet til sommerbrug i Danmark, når solen står højt på himlen.
Produkterne i Silver Ridge kollektion er kendetegnet ved gode detaljer og Columbias unikke teknologier som let, åndbart og svedtransporterende Omni-Wick materiale og Omni-Shade teknologi, der giver produkterne en naturlig solbeskyttelse. Fra sommeren 2023 er produkterne i største muligt omfang fremstillet i genanvendt materiale.
Silver Ridge Utility Lite LS (Long Sleeve), er en langærmet skjorte, der er perfekt til rejse- og aktivt brug i sommerhalvåret. Har du brug for det, kan ærmerne nemt rulles op og knappes fast med en lille strop på overarmen, så de ikke ”falder ned”. Skjorten har asymmetrisk snit, så den sidder pænt, uanset om du har ned i eller over bukserne. De to gode brystlommer er gode til småting som kreditkort, solbriller m.m.
De lange ærmer giver sammen med Omni-Shade teknologien en effektiv solbeskyttelse svarende til faktor 50 og gør Silver Ridge til et ekstra godt valg om sommer eller i områder og lande, hvor solens UV-stråling er ekstra kraftig.
Alt i alt er Silver Ridge Utility Lite LS (Long Sleeve) en lækker og funktionel sommer- og rejseskjorte, du vil sætte pris på verden rundt.
Detaljer:
Omni-Wick materiale, der er svedtransporterende og hjælper med at holde dig tør og afkølet
Omni-Shade med solbeskyttelse, UPF 50
Brystlomme med lynlås
Ekstra ventilation i ryggen
Høj krave, der beskytter ekstra godt mod solens stråler
Ryglængde: 74 cm
Farve: Sand (Fossil)
Materiale:
Materiale 100% genanvendt polyester

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Columbia Silver Ridge Utility LS Skjorte Fossil, herre Sand (Fossil) | Skjorter”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: