Tilbud

Herre Columbia Silver Ridge II Vest, herre Mørk Khaki (Sage) | Veste

DKK 1150.55 DKK 507.00

Plads til det hele Columbias Silver Ridge kollektion er let og funktionel beklædning, der er udviklet og designet til rejsebrug og friluftsbrug i varme områder. De gode egenskaber gør ligeledes produkterne fra Silver Ridge kollektionen velegnet til sommerb…

Varenummer: YRR14.CV614071 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Plads til det hele
Columbias Silver Ridge kollektion er let og funktionel beklædning, der er udviklet og designet til rejsebrug og friluftsbrug i varme områder. De gode egenskaber gør ligeledes produkterne fra Silver Ridge kollektionen velegnet til sommerbrug i Danmark, når solen står højt på himlen.
Produkterne i Silver Ridge kollektion er kendetegnet ved gode detaljer og Columbias unikke teknologier som let, åndbart og svedtransporterende Omni-Wick materiale og Omni-Shade teknologi, der giver produkterne en naturlig solbeskyttelse.
Praktisk vest
Med Columbia’s Silver Ridge II Vest får du en praktisk og behagelig vest, der har høj solbeskyttelse og giver god ventilation grundet ekstra ventilationsåbninger og mesh-paneler. Vesten er velegnet, når det er for varmt til en jakke, men du stadig har brug for mange gode lommer. F.eks. hvis du er på safari og gerne vil have kikkert, notesbog og kamera ved hånden.
Silver Ridge II Vest er fremstillet i let og slidstærkt ripstop nylon. Det hurtigtørrende materiale giver en solbeskyttelse svarende til faktor 50 igen en fordel, når du bruger vesten i områder, hvor solen er ekstra stærk. Silver Ridge Vest har to frontlommer med lynlåslukke samt to brystlommer, så du kan få styr på det meste.
Alt i alt er Columbia Silver Ridge II Vest velegnet til rejse- og safaribrug og til årets varme måneder. Har du brug for lidt vindtæt på kølige sommeraftener, er vesten også et godt bud.
Detaljer:
Omni-Wick materiale der er svedtransporterende og hjælper med at holde dig tør og afkølet
Omni-Shade med solbeskyttelse, UPF 50
To gode stiklommer og brystlommer i mesh
Høj krave, der nakken beskytter ekstra godt mod solens stråler
Ryglængde: 28”
Materiale: Omni-Shade: 100% nylon, Omni-Wick-panel: 57% genbrugspolyester/43% polyester-mesh
Farve: Mørk Khaki (Sage)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Columbia Silver Ridge II Vest, herre Mørk Khaki (Sage) | Veste”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: