Tilbud

Herre Columbia Peakfreak Mid Outdry vandrestøvle, herre Sort (Black) | Vandrestøvler

DKK 919.36 DKK 581.36

Let og vandtæt vandrestøvle perfekt tur og rejsebrug Columbia Peakfreak Mid er en let støvle, der er designet med udgangspunkt i den populære Peakfreak vandresko, som vi har solgt i ut…

Varenummer: YRR14.CV614143 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Let og vandtæt vandrestøvle perfekt tur og rejsebrug
Columbia Peakfreak Mid er en let støvle, der er designet med udgangspunkt i den populære Peakfreak vandresko, som vi har solgt i utallige eksemplarer.
Du får dermed en let og stabil vandrestøvle, der er perfekt til dig, der ikke går med supertung oppakning, men stadig bevæger dig gennem sejt og krævende terræn.
I Peakfreak Mid har Columbia kombineret komforten og stødabsorberingen fra en løbesko med stabiliteten og robustheden fra en vandrestøvle.
Du får dermed en støvle, der er perfekt som en let vandrestøvle til rejse- og vandrebrug.
Super materialevalg og gode løsninger
Støvlen er opbygget med Columbias Techlite teknologi, hvor de støttende elementer er flyttet til ydersiden af støvlen. Du derfor har de bløde materialer direkte under din fod. Dermed er risikoen for vabler minimeret og komforten helt i top. Techlite teknologien betyder desuden, at støvlen løbende tilpasser sig til din fod, så pasformen kun bliver bedre i brug.
Peakfreak Mid har endvidere Columbias Outdry membran, der gør den helt vandtæt, men dog tillader fugt og overskudsvarme at passere gennem membranen. Omni-Grip ydersålen giver suveræn trækkraft og greb på sten, jord, mudder og næsten alt andet, du støder på dine off-road eventyr.
Alt i alt er støvlen er rigtigt godt valg til spejderbrug, som en kraftig efterårsstøvle til hverdagsbrug eller en let rejsestøvle f.eks. til New Zealand og tilsvarende hvor vejret kan byde på lidt af det hele.
Detaljer:
Vandtæt og åndbar Outdry teknologi
Udtagelig single-density EVA indersål, som giver stødabsorbering, komfort og støtte
Lavprofileret Techlite mellemsål for smidighed og fleksibilitet
Non-marking Omni-Grip gummi ydersål med en robust profilering.
Vægt: 750 gram (Str. 9)
Farve: Sort (Black)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Columbia Peakfreak Mid Outdry vandrestøvle, herre Sort (Black) | Vandrestøvler”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: