Tilbud

Herre Columbia Peakfreak II Outdry vandresko, herre Grå(Graphite | Copper) | Hverdagssko

DKK 1436.50 DKK 581.36

Vandtæt og komfortabel vandresko Columbia Peakfreak II Outdry er en let, vandtæt og superkomfortabel vandresko, der fungerer til vandring, …

Varenummer: YRR14.CV614178 Kategorier: , , , Tags: , , , , ,

Beskrivelse

Vandtæt og komfortabel vandresko
Columbia Peakfreak II Outdry er en let, vandtæt og superkomfortabel vandresko, der fungerer til vandring, friluftsliv og urbane eventyr. Peakfreak X2 er inspireret af den legendariske ”3 Sisters Marathon” trail rute i Cascade bjergene i Oregon. Columbia har derfor lavet en sko, der på engang er let og stabil, så den lever op kravene på en lang og sej trailrute.
I Peakfreak har Columbia kombineret komforten og stødabsorberingen fra en løbesko med stabiliteten og robustheden fra vandreskoen. Du får dermed en sko, der er perfekt både som en let vandresko til rejse- og vandrebrug og som en komfortabel og robust hverdagssko.
Super materialevalg og gode løsninger
Skoen er opbygget med Columbias Techlite teknologi, hvor de støttende elementer er flyttet til ydersiden af skoen, og du derfor har de bløde materialer direkte under din fod. Dermed er risikoen for vabler minimeret og komforten helt i top. Techlite teknologien betyder desuden, at skoen løbende tilpasser sig til din fod, så pasformen kun bliver bedre i brug.
Peakfreak skoen har endvidere Columbias Outdry membran, der gør den helt vandtæt, men dog tillader fugt og overskudsvarme at passere gennem membranen.
Omni-Grip ydersål giver suveræn trækkraft og greb på sten, jord, mudder og næsten alt andet, du støder på dine off-road eventyr.
Detaljer:
Let og vandtæt vandresko
Vandtæt og åndbar Outdry teknologi
Udtagelig single-density EVA indersål, som giver stødabsorbering, komfort og støtte
Lavprofileret Techlite mellemsål for smidighed og fleksibilitet
Non-marking Omni-Grip gummi ydersål med en robust profilering.
Vægt: 320 gram
Farve: Grå (Graphite / Copper)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Columbia Peakfreak II Outdry vandresko, herre Grå(Graphite | Copper) | Hverdagssko”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: