Tilbud

Herre Columbia Peak Creek Shell jakke, herre Sort (Black) | Regnjakker

DKK 1121.48 DKK 540.80

Let, vandtæt og åndbar skaljakke Columbia Peak Creek WP (WaterProff) Shell giver dig fuld beskyttelse, når du bevæger dig ud i regnvejret. Jakken holder dig tør, hvad enten du begiver dig ud i bygevejr i Københav…

Varenummer: YRR14.CV613873 Kategorier: , , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Let, vandtæt og åndbar skaljakke
Columbia Peak Creek WP (WaterProff) Shell giver dig fuld beskyttelse, når du bevæger dig ud i regnvejret. Jakken holder dig tør, hvad enten du begiver dig ud i bygevejr i København, støvregn og tåge i det skotske højland eller kold dagsregn på Island – uanset hvad vejrguderne kaster efter dig, holder Peak Creek Shell dig tør.
Når det klarer op igen, pakkes jakken hurtigt og nemt sammen til en kompakt enhed, der hverken fylder eller vejer meget i oppakningen.
Peak Creek Shell er forsynet med Columbias egen Omni-Tech membran og ydermaterialet er 4-strækbart. Det sikrer en 100% vandtæt jakke med god åndbarhed og komfort – perfekt til både friluftsliv og urbane eventyr.
Jakken har to stik-/opbevaringslommer og to napoleonslommer på brystet. Den store faste hætte er forsynet med en lille lamineret skygge og elastisk regulering i nakken, så du kan trække den fast om hovedet eller tilpasse den over cykelhjelmen.
Lynlåsene i front og på lommerne har fået en PU-coating, så de i praksis er vandtætte.
Når du knokler af sted på cyklen for at nå på kontoret til tiden, sikrer ventilationsåbningerne under armene, at du effektivt slipper af med overskudsvarmen. Ventilationsåbningerne er forsynet med PU behandlede lynlåse, der er de facto vandtætte, hvis du har brug for at lukke helt tæt til, når regnen står ned i stænger.
Alt i alt er Columbia Peak Creek Shell en god og funktionel skaljakke, der beskytter dig mod mest og derfor er et supervalg, når du skal udendørs og vejret ikke helt er med dig…
Detaljer:
3-lags skal- / regnjakke i strækbar nylon
Elastisk justerbar hætte med lamineret skærm
2 stiklommer og 2 brystlommer
Indvendig stormflap og PU-coating sikrer, at der ikke trænger vand gennem lynlåsen
To store ventilations lynlåse under armene
Justerbar velcrolukning ved ærmet
Farve: Sort (Black)
Materiale:
100% Nylon
Omni-Tech membran sikrer en 100% vandtæt jakke med god åndbarhed
Vask:
Følg vaskeanvisningen i jakken og brug vaskemiddel til vandtæt / åndbar beklædning. Jakken kan med fordel genimprægneres efter nogle ganges så vask, så bibeholder sine vandafvisende egenskaber.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Columbia Peak Creek Shell jakke, herre Sort (Black) | Regnjakker”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: