Tilbud

Herre Columbia Newton Ridge Plus vandrestøvler, herre Brun (Cordovan, Squash) | Vinterstøvler

DKK 1379.04 DKK 581.36

Ideel vandrstøvle til spejder-, let vandre- og rejsebrug Columbia Newton Ridge Plus WP (WaterProff) er en let vandrestøvle, der er ve…

Beskrivelse

Ideel vandrstøvle til spejder-, let vandre- og rejsebrug
Columbia Newton Ridge Plus WP (WaterProff) er en let vandrestøvle, der er velegnet til let vandring som f.eks. Camino, Gendarmstien og til svarende, hvor du går med forholdsvis let oppakning i forholdsvis let terræn. Støvlen er ligeledes et godt valg til alle former for aktivt friluftsliv, hvor du er afsted i skoven eller mark, roder med bål og brænde m.m. og vil have lidt ekstra beskyttelse af tæer og ankler.
Vandtæt og komfortabel
Støvlen har en velsiddende pasform, er fremstillet i PU-belagt læder og forsynet med Columbias egen vandtætte / åndende Omni-membran og i en konstruktion, hvor alle sømme er tapede. Den er derfor kraftigt vandafvisende og klarer både dugvåde morgenstunder og vandreture i bygevejr.
Newton er opbygget med en stødabsorberende Techlite mellemsål, der giver god komfort. Ydersålen er en kraftig profileret Omni Grip gummisål, der sikrer et godt fodfæste på glatte eller mudrede underlag.
Alt i alt er Newton Ridge et godt valg som en let vandrestøvle eller som en rigtig slider til spejderen, der gerne vil have en støvle, der både klarer sommerlejren, vandreture i weekenderne og de ugentlige udendørsmøder i vinterhalvåret.
Vedligeholdelse:
Imprægneres efter behov med SpringYard Therapy Waterprofing, for at vedligeholde læderet, sikre lang levetid og bevare de vandafvisende egenskaber.
Detaljer:
Let vandrestøvle
PU-belagt læder og Omni-tech membran giver gode vandafvisende egenskaber
Udtagelig indersål
Stødabsorberende Techlite mellemsål i EVA, der giver en behagelig og komfortabel støvle også ved brug på hårdt underlag
Kraftig profileret OMNI-Grip gummisål, der giver godt fodfæste på glat eller mudret underlag
Nylonsvang for ekstra støtte og torsions stivhed
Vægt: 904 gram / par (str. 9½)
Farve: Brun (Cordovan, Squash)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Columbia Newton Ridge Plus vandrestøvler, herre Brun (Cordovan, Squash) | Vinterstøvler”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: