Tilbud

Herre Columbia Newton Ridge Plus Suede vandrestøvler, herre Brun (Dark Brown) | Vandrestøvler

DKK 1091.74 DKK 581.36

Let og vandtæt vandrestøvle til allround brug Columbia Newton Ridge Plus Suede WP (WaterProff) er en let vandrestøvle, der er velegnet til vandring på Caminoen, Gendarmstien og tilsvarende, hvor du går m…

Varenummer: YRR14.CV614157 Kategorier: , , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Let og vandtæt vandrestøvle til allround brug
Columbia Newton Ridge Plus Suede WP (WaterProff) er en let vandrestøvle, der er velegnet til vandring på Caminoen, Gendarmstien og tilsvarende, hvor du går med forholdsvis let oppakning i nemmere terræn. Støvlen er ligeledes et godt valg til alle former for aktivt friluftsliv, hvor du er afsted i skoven, roder med bål og brænde m.m. og vil have lidt ekstra beskyttelse af tæer og ankler.
Vandtæt og komfortabel
Støvlen har en velsiddende pasform, er fremstillet i kraftigt nubuck læder og forsynet med Columbias egen vandtætte / åndende Omni-membran og i en konstruktion, hvor alle sømme er tapede. Den er derfor kraftigt vandafvisende og klarer både dugvåde morgenstunder og vandreture i bygevejr.
Newton er opbygget med en stødabsorberende Techlite mellemsål, der giver god komfort. Ydersålen er en kraftig profileret Omni Grip gummisål, der sikrer et godt fodfæste på glatte eller mudrede underlag.
Alt i alt er Newton Ridge Plus et godt valg som en let vandrestøvle eller som en rigtig slider til spejderen, der gerne vil have en støvle, der både klarer sommerlejren, vandreture i weekenderne og de ugentlige udendørsmøder i vinterhalvåret.
Vedligeholdelse:
Imprægneres efter behov med SpringYard Therapy Waterprofing, for at vedligeholde læderet, sikre lang levetid og bevare de vandafvisende egenskaber.
Detaljer:
Let vandrestøvle
Fremstillet i ruskind / nubuck læder
Omni-tech membran giver gode vandafvisende egenskaber
Udtagelig indersål
Stødabsorberende Techlite mellemsål i EVA, der giver en behagelig og komfortabel støvle også ved brug på hårdt underlag
Kraftig profileret OMNI-Grip gummisål, der giver godt fodfæste på glat eller mudret underlag
Nylonsvang for ekstra støtte og torsions stivhed
Vægt: 912 gram / par (str. 9½)
Farve: Brun (Dark Brown)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Columbia Newton Ridge Plus Suede vandrestøvler, herre Brun (Dark Brown) | Vandrestøvler”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: