Tilbud

Herre Columbia Hatana Breathe vandresko, herre Sand (Pebble | Black) | Vandresko

DKK 976.82 DKK 581.36

Komfortabel og stabil vandresko til sommervandring Columbia Hatana Breathe er en stabil og ekstra komfortabel vandresko, der er ideel til sommervandri…

Varenummer: YRR14.CV614183 Kategorier: , , , Tags: , , , , ,

Beskrivelse

Komfortabel og stabil vandresko til sommervandring
Columbia Hatana Breathe er en stabil og ekstra komfortabel vandresko, der er ideel til sommervandring i (overvejende) tørt og varmt terræn hvor den ventilerede sko sikrer, at dine fødder ikke koger over. Samtidig beskytterden forstærkede tåkappe effektivt dine tåspidser mod slag og stød, når du bevæger dig ad ujævne stier.
Den gode stødabsorbering gør desuden Hatana til et godt valg til storbyferie, hvor lange varme dage på toppede brosten med masser af sightseeing kan være lidt af en udfordring for fødderne.
Gode materialer
Hatana Breathe er opbygget med Columbias unikke materialer og teknologier. Skoen har en god stabil hælkappe, der giver god en overraskende god ankelstøtte i terrænet. Overdelen er i ventilerende mesh med forstærkninger i synet og TPU, hvilket giver en åndbar og solid sko, der beskytter tæerne godt mod stød og slag når du bevæger dig på ujævne stier eller i uvejsomt og stenet terræn. Pasformen sikres af Columbia Navic Fit, der holder foden godt og sikkert på plads og hjælper dig til at undgå vabler på hælen.
Mellemsålen er ekstra kompakt Techlite+, der har ekstra høj densitet og giver god komfort og stød-dæmpning, så du bliver mindre træt i fødderne undervejs. Adapt Trax ydersålen har en god grov profilering, der giver godt fodfæste selv på glatte og våde overflader, så du står godt fast under alle forhold.
Alt i alt er Columbia Hatana Breathe en god, komfortabel og stabil vandresko, der er et sikkert valg både til sommervandring med let oppakning og til alle former for rejse- og hverdagsbrug.
Detaljer:
Let og behagelig rejse- og vandresko
Stabil hælkappe
Åndbar og forstærket overdel
TechLite+ mellemsål
Grovprofileret Adapt Trax ydersål
Vægt: 618 gram (str. 8 / 42)
Farve: Sand (Pebble / Black)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Columbia Hatana Breathe vandresko, herre Sand (Pebble | Black) | Vandresko”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: