Tilbud

Herre Columbia Grand Trek Down jakke, herre Sort (Black) | Dunjakker

DKK 1192.46 DKK 574.60

Tør og varm gennem efterår og vinter Columbia Grand Trek Down er en velsiddende, let og vandtæt dunjakke, der er et perfekt valg til det danske vinterhalvår, der typisk byder på flere dage med råt o…

Varenummer: YRR14.CV613644 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Tør og varm gennem efterår og vinter
Columbia Grand Trek Down er en velsiddende, let og vandtæt dunjakke, der er et perfekt valg til det danske vinterhalvår, der typisk byder på flere dage med råt og gråt vejr end flotte klare dage med hård frost. Du vil derfor sætte pris på en jakke, der kan klare lidt af det hele og holder dig varm og tør, uanset hvad vejrguderne kaster efter dig.
Jakken har dunisolering og et godt velsiddende fit, der sikrer den sidder godt og tæt uden at hæmme din bevægelsesfrihed uanset om du sidder på cyklen eller er på weekendtur i skoven.
Unikke teknologier og gode detaljer
Grand Trek Down er forsynet med Columbias unikke teknologier Omni-Tech og Omni-Heat, der gør den vandtæt / åndende og ekstra godt isolerende. Den er isoleret med 650 fill-power certificeret dun, der giver god isolation og er velegnet, uanset om vejrguderne byder på tåge og bygevejr eller klart og koldt solskinsvejr.
Jakken har to gode stiklommer, der både fungerer godt hvis du skal varme fingrene eller have styr på alle vinterens nødvendigheder som handsker, Buff eller hue. Lommerne kan lukkes med lynlås.
Bemærk i øvrigt de små detaljer som justerbar hætte, ekstra komfortable manchetter og enhåndsbetjent elastisk indsnøring i livet.
Måske småting, men det er de detaljer, der giver en gennemført vinterjakke, som du virkelig vil sætte pris på i vinterhalvåret.
Detaljer:
Vandtæt / åndende Omni-Tech
Omni-Heat varme-reflekterende for
Justerbar hætte
To stiklommer
Justerbar lukning ved manchet
Justerbar hætte
Elastisk indsnøring i bund
Farve: Sort (Black)
Materiale:
Yder materiale: Precise OHR Omni-Tech Heatseal 100 % polyester / Omni-Tech Generation Dobby 100 % nylon
For: Omni-Heat Reflective lining 100 % nylon
Isolering: 650 Fill Power Dun RDS Certificeret

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Columbia Grand Trek Down jakke, herre Sort (Black) | Dunjakker”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: