Tilbud

Herre Columbia Cascade Ridge II Softshell, herre Sort (Black) | Softshell Jakker

DKK 1379.04 DKK 581.36

Velsiddende og let foret softshell – skabt til friluftsliv Columbia Cascade Ridge II er en klassisk softshell, der med sin let foring er perfekt til et aktivt friluftsliv i efteråret og vinteren. Softshelljakken har en vels…

Varenummer: YRR14.CV613922 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Velsiddende og let foret softshell – skabt til friluftsliv
Columbia Cascade Ridge II er en klassisk softshell, der med sin let foring er perfekt til et aktivt friluftsliv i efteråret og vinteren.
Softshelljakken har en velsiddende pasform, der gør den ideel til aktivt brug. Derudover er den syet i strækbart materiale, der sikrer, at den følger alle dine bevægelser, uanset om du er på vandretur eller samler brænde til lejrbålet.
Materialet har fået en let foring, er helt vindtæt, kraftigt vandafvisende og markant mere åndbart end en traditionel vandtæt skaljakke, hvilket gør en softshell behagelig og velegnet som det yderste lag 95 % af tiden, hvor du er udendørs. Har du en let regnjakke med i rygsækken, er du derfor klædt supergodt på til stort set alle former for friluftsliv.
Cascade Ridge II har en brystlomme og to stiklommer med lynlås og elastik indsnøring i livet. På kolde og blæsende gråvejrsdage, vil du sætte pris på den justerbare hætte, der kan trækkes tæt til om ansigtet og på de dage, hvor du ikke har brug for den, kan den lynes af og gemmes i rygsækken.
Softshellen er perfekt til alle former for tur og giver suveræn komfort, næsten uanset hvad vejrguderne kaster efter dig…
Detaljer:
Materiale: Softshell Nextgen Contour 100 % polyester
Strækbart
Let foret, vindtæt, vandafvisende og åndbart materiale
Napoleonslomme på brystet
To sidelommer med lynlås
Aftagelig og justerbar hætte
Farve: Sort (Black)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Columbia Cascade Ridge II Softshell, herre Sort (Black) | Softshell Jakker”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: