Tilbud

Herre Columbia Aldercrest Down Parka, herre Brun (Delta | Black) | Parka Jakker

DKK 1267.50 DKK 513.76

Alsidig og velsiddende dunparka Columbia Aldercrest ligner ved første øjekast en urban herreparka til bybrug, men bag det stilfulde ydre gemmer der sig en funktionel og ekstr…

Beskrivelse

Alsidig og velsiddende dunparka
Columbia Aldercrest ligner ved første øjekast en urban herreparka til bybrug, men bag det stilfulde ydre gemmer der sig en funktionel og ekstra vinterfrakke fyldt med Columbias unikke teknologier og materialer i topkvalitet.
Aldercrest er isoleret med 650 cuin dun og yderligere varmeforstærket Omni-Heat Thermal Reflective, der reflekterer og genbruger kropsvarmen, så jakken bliver ekstra varm og perfekt når vinterkulden for alvor bider.
Dertil har Aldercrest et blødt og komfortabelt for, der gør den superbehagelig, da foret glider blødt over dit kontortøj og oveni købet har gode åndbare egenskaber, hvis pulsen kommer lidt op på turen til og fra jobbet.
Detaljerne som gør forskellen
Jakken har to store stiklommer med lynlås, der passer godt på både hue, vanter og værdigenstande som telefon eller pung.
Yderligere er Aldercrest forsynet med en effektiv, isoleret og justerbar hætte, der sidder perfekt og beskytter dig ekstra godt mod elementerne, når vinterstormen raser…
Bemærk i øvrigt de små ekstra detaljer som effektiv 1-håndsbetjent elastisk indsnøring og isoleret stormflap over lynlåsen, der effektivt holder kold vind ude. Småting – men det er de detaljer, som sikrer, at du får et super produkt, der både er funktionelt og superkomfortabelt.
Alt i alt er Columbia Aldercrest en varm og komfortabel dunparka, der vil få dig godt og varm gennem vinteren, uanset om du juleshopper i vinterkolde gyder, er afsted på kælkebakken eller har brug for en ekstra varm parka til afterski i de 3 Dale…
Detaljer:
Ekstra varm og komfortabel dunjakke til mænd
Lynlås med stormflap
Justerbar fast hætte
To store lynlåslommer på fronten
Elastisk indsnøring i livet
Farve: Brun (Delta / Black)
Materiale:
Ydermateriale: 100 % Polyester
For: 100% Polyester
Isolering: 650 Cuin RDS (Responsible Down Standard) certificeret dun

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Columbia Aldercrest Down Parka, herre Brun (Delta | Black) | Parka Jakker”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: