Tilbud

Herre Bergans Skar Light 3L Skaljakke, herre Grøn (Dark Green) | Skaljakker

DKK 1095.12 DKK 615.16

Alsidig Skaljakke fra Norske Bergans Hvis bred anvendelighed er en kvalitet, du værdsætter i dine udendørs jakker, bør du tage et nærmere kig på Bergans Skar Light 3L Skaljakken. Den er designet med …

Varenummer: YRR14.CV613899 Kategorier: , , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Alsidig Skaljakke fra Norske Bergans
Hvis bred anvendelighed er en kvalitet, du værdsætter i dine udendørs jakker, bør du tage et nærmere kig på Bergans Skar Light 3L Skaljakken. Den er designet med almindelig pasform lav vægt, sammenpakkelig design og har forskellige funktioner og egenskaber, der er perfekte til alle former for udendørs aktiviteter. Skallen er PFAS-fri og støttet af den velprøvede Dermizax® membranteknologi, der giver god beskyttelse mod alt slags vejr. Lange lynlåse under armhulen og forlommer foret i mesh sikrer optimal åndbarhed og tillader dig at regulere din kropstemperatur afhængigt af dit aktivitetsniveau. En perfekt formet hætte med justerbare elastikker giver yderligere beskyttelse, når det er nødvendigt.
Skar kollektionen – Klar til enhver udfordring
Skar serien fra Bergans er designet til at klare enhver udfordring, uanset om du prøver grænser på vandreturen i bjergene eller er ude på morgenturen i stiv kuling med vuffen. Ved at vælge Skar, vælger du ægte Bergans-kvalitet. Hvor materialer er valgt med omhu og teknologier er udviklet til at beskytte dig, når du nyder naturen, uanset hvor eller hvordan du gør det.
Innovativ membran
Jakken er designet omkring en 3-lags Dermizax® PFAS-fri membran. Vandtæt, vindtæt og åndbar. Lav vægt og minimal pakningsvolumen. Komfortabelt og hurtigtørrende materiale på hagebeskytteren. PFAS-fri vandafvisende behandling.
Lækre detaljer
Fast hætte med justering af elastiksnore i front og bag, så du får det bedste fit samt stiv kant på skyggen så den holder vandet væk fra panden og øjne. Velcrojustering i ærmeafslutningen så du kan holde på varmen. Flap bag frontlynlås, så den er 100% vandtæt. Formsyet albueafsnit for bedre bevægelsesfrihed. Ingen skulder- og sidesømme for mindre friktion og gnidning samt forlænget rygparti – perfekt til dig med den tunge rygsæk. Elastisk snøre langs hoften optimeret til brug med én hånd.
Detaljer:
Alsidig skaljakke
PFAS-fri membran og skal
PFAS-fri DWR-behandling
Vandtæt, vindtæt og åndende
Lav vægt og pakvolumen
Vandafvisende lynlås i front
Frontlommer og brystlomme med vandafvisende lynlåse
Frontlommerne er placeret højt, så de ikke er i konflikt med hoftebærebæltet, når du går med rygsæk
Lommer i net, så de ikke begrænser ventilationen
Lange vandafvisende lynlåse under armene, giver mulighed for ekstra god ventilation
Forlænget rygparti
Tapede sømme
434 g (size L)
Farve: Grøn (Dark Green)
Materiale:
100% Polyester [3-layer Dermizax®]

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Bergans Skar Light 3L Skaljakke, herre Grøn (Dark Green) | Skaljakker”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: