Tilbud

Herre Bergans Oppdal Insulated skijakke, herre Grøn Og Blå (Green Oasis|Orion Blue) | Skijakker

DKK 997.78 DKK 561.08

Varm skijakke til alt fra grønne til sorte pister Bergans Oppdal er lækker og velsiddende skijakke, der er perfekt til alle former for skiløb og pister. Metervaren til Oppdal er 4-vejs stræ…

Varenummer: YRR14.CV613858 Kategorier: , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Varm skijakke til alt fra grønne til sorte pister
Bergans Oppdal er lækker og velsiddende skijakke, der er perfekt til alle former for skiløb og pister.
Metervaren til Oppdal er 4-vejs strækbart Bergans Element Active, der gør jakken superkomfortabel og funktionel, da stoffet følger din form og giver sig, når du bevæger dig. Den gode komfort understreges yderligere af den gode pasform, hvor de formsyede albuepartier, det forlængede rygparti og de gennemarbejdede ærmeafslutninger sætter prikken over i’et.
Oppdal er godt isoleret med Bergans’ ArcticInsulation, der holder dig dejlig varm, uanset om du er afsted på kolde pister i Hemsedal eller solbeskinnede pister i Wagrain. Tåge, kold vinterregn og slud holdes ude ved hjælp af Element-membranen, der er vandtæt / åndende og sammen med de to lange ventilations lynlåse under armene sørger for, at du ikke koger over i jakken selvom du knokler på pukkelpisten.
Gode detaljer:
Når du om morgenen sidder i en lang og kold stolelift på vej mod toppen, kan du trække den store hætte, udover hjelmen, så du bedre holder varmen. Hætten er fuldt justerbar, så du kan nemt tilpasse den, så den sidder perfekt om hovedet. Hvis du bliver overrasket af kraftigt snefald på pisten eller kold vind på toppen af bjerget, vil du sætte pris på den høje krave, ”tunnelåbningen” og den ekstra skygge på hætte, der alt sammen er gode detaljer, der hjælper dig til at lukke godt til og beskytte ansigtet uden at gå på kompromis med dit udsyn nedad bjerget.
Oppdal er rigeligt forsynet med masser af gode og praktiske lommer, så du slipper for at have din nye Iphone i samme lomme, som du bruger til handskerne.
De to store front- / opbevaringslommer med skrå lynlåse, er ideelle til handsker, ekstra Buff / hue, goggles eller til at varme fingrene. Brystlommen fungerer godt til telefon, pung eller en hurtig snack og den lille lomme på ærmet er perfekt til liftkortet.
Andre detaljer, der er værd at bemærke er den indsyede Recco brik, det aftagelige sneskørt, den 2-vejs lynlås i front, stormflappen over lynlåsen, velcroen ved ærmeafslutningen og den 1-hånds-betjente elastiske indsnøring i bunden.
Måske småting, men det er de detaljer, der sikrer dig en gennemarbejdet skijakke, der holder på alle pister!
Detaljer:
Teknisk skijakke i 2-lags Bergans Element® Active 4-vejs stretch,
Vind og vandtæt og åndbarhed
Isoleret med Bergans ArcticInsulation
Reccobrik i hætte
Forlænget ryg
Fast justerbar hætte med plads til hjelm
2-vejs lynlås med vindfang foran
2 stiklommer, brystlommer og ærmelomme til liftkort.
Formsyede ærmeafslutninger
Velcrojustering ved ærmeafslutning
Ventilations lynlåse under armene
Reflekterende logo
Aftagelig sneskørt
Ydermateriale: 2-lags Bergans Element ®: 83% Polyester / 17% elastan.
Membran: Bergans Element (Vandsøjle 10.000 mm)
Isolering: Bergans ArcticInsulation 100% polyester. (100 gram / m2)
Vægt: 1165 g (Str. L)
Farve: Grøn og blå (Green Oasis/Orion Blue)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Bergans Oppdal Insulated skijakke, herre Grøn Og Blå (Green Oasis|Orion Blue) | Skijakker”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: