Tilbud

Herre Bergans Oppdal Insulated skibukser, herre Grøn (Forest Frost) | Skibukser

DKK 924.77 DKK 520.52

Lækre, funktionelle og velsiddende skibukser Bergans Oppdal skibuks er en bestseller hos Bergans og ikke uden grund, da de lækre og velsiddende skibukser, er perfekte til a…

Varenummer: YRR14.CV614003 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Lækre, funktionelle og velsiddende skibukser
Bergans Oppdal skibuks er en bestseller hos Bergans og ikke uden grund, da de lækre og velsiddende skibukser, er perfekte til alle former for skiløb.
Oppdal er i 4-vejs strækbart Bergans Element Active, der gør bukserne superkomfortable og funktionelle, da stoffet følger dine bevægelser og giver sig, når du har brug for det. Den gode komfort understreges yderligere af den gode pasform, hvor de formsyede knæpartier og det forlængede rygstykke gør at bukserne sidder helt perfekt.
Bukserne er forsynet med gode bælteloops, hægter til seler og har velcrojustering i livet, så du kan få dem til at sidde helt perfekt uanset hvad du vælger som ekstra isolerende inderlag.
Oppdal skibuks er godt isoleret med Bergans’ ArcticInsulation, der holder dig dejlig varm, uanset om du er afsted på kolde pister i Hemsedal eller solbeskinnede pister i Wagrain. Tåge, kold vinterregn og slud holdes ude ved hjælp af Element-membranen, der er vandtæt og åndbar, så den sammen med de to lange ventilations-lynlåse på siden af lårene sørger for, at du ikke koger over i skibukserne, selvom du knokler igennem.
Gode detaljer:
Når du kommer ud i den dybe sne, vil du sætte pris på den indvendige gamache, der effektivt lukker af og sørger for at du ikke får sne i støvlen. For at sikrer at gamachen bliver siddende udover støvlen, er den både forsynet med silikoneribber, der giver ekstra friktion og en hægte, så den kan fæstes til støvlen.
Oppdal skibuks har to gode frontlommer med lynlåse, er ideelle til handsker, ekstra Buff / hue eller din telefon, pung eller en hurtig snack.
TIP: Skal du have lidt ekstra med på skituren er en stor bælte- / hoftetaske genial, da den rummer det meste, ikke er i vejen når du står på ski og nemt kan drejes om på maven, når du sidder i liften,
Andre detaljer, der er værd at bemærke, er lynlåsen ved anklen, der gør det nemt at få buksen udover støvlen; forstærkningen nederst på buksebenet og velcrojusteringen omkring anklen. Små ting, men det er de detaljer, der giver dig en skibuks der fungerer og sidder perfekt.
Detaljer:
Teknisk skibuks til herrer
Forlænget rygstykke
Bælteloops
Selehægter
Velcrojustering i livet
2 Frontlommer med lynlås
Formsyede knæpartier
Velcrojustering ved benafslutning
Ventilations lynlåse på lårene
Reflekterende logo
Ydermateriale: 2-lags Bergans Element ® 4-vejs stretch: 83% Polyester / 17% elastan.
Membran: Bergans Element (Vandsøjle 10.000 mm)
Isolering: Bergans ArcticInsulation 100% polyester. (60 gram / m2)
Vægt: 830 g (Str. L)
Farve: Grøn (Forest Frost)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Bergans Oppdal Insulated skibukser, herre Grøn (Forest Frost) | Skibukser”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: