Tilbud

Herre Bergans Nordmarka Leaf Light Wind jakke, herre Grøn (Olive) | Vindjakker

DKK 1249.25 DKK 527.28

Let vindjakke til både tur- og hverdagsbrug Bergans Nordmarka Leaf Light Wind Jacket er ved første øjekast en klassisk og retro vindjakke, men du opdager hurtigt, at jakken er opdat…

Varenummer: YRR14.CV613896 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Let vindjakke til både tur- og hverdagsbrug
Bergans Nordmarka Leaf Light Wind Jacket er ved første øjekast en klassisk og retro vindjakke, men du opdager hurtigt, at jakken er opdateret i alle detaljer og reelt er en teknisk jakke, der kombinerer traditionelle dyder og moderne design, så du får det bedste fra begge verdener. Leaf Wind er derfor et godt valg til både tur- og hverdagsbrug.
Det bløde og komfortable stof er helt vindtæt og vandafvisende, men Leaf Wind ånder markant bedre end en klassisk skaljakke. Jakken er derfor et super valg på alle de dage, det er gråt og blæsende, men ikke regner og hvor du ”kun” har brug et vindtæt lag for at holde varmen. Nordmarka Leaf er også et perfekt valg til pausen på vandreturen, når du brug for et let beskyttende lag, så du ikke bliver kold, mens du nyder udsigten, en tår vand og en pausesnack.
Godt materiale og gode detaljer
Leaf Light Wind er i en let, slidstærk og hurtigtørrende bomuld / polyester, der både gør jakken blød og komfortabel mod huden og giver en lav vægt og pakvolumen, så fylder og vejer minimalt og er nem at have med i rygsækken, så den er lige ved hånden til pausen eller hvis vejret slår om.
Jakken har to gode stiklommer og brystlomme med flap og lynlås lukke. Den er forsynet med fast og justerbar hætte, der beskytter hoved og kinder godt på kolde og blæsende dage. Bemærk også at skuldersømmene er trukket, så de ikke sidder under skulderremmen og generer, når du går med rygsæk.
Leaf Light Wind har en god og velsiddende pasform og er skåret med formskårede albuer og asymmetrisk snit med forlænget ryg, så den sidder perfekt og giver god bevægelsesfrihed, uanset om du sidder på cyklen, vandrer eller knokler med brændehugning i efterårsskoven…
Alt i alt er Nordmarka Leaf Light Wind en velsiddende jakke, som med sine gode tekniske egenskaber og gode pasform sikrer dig optimal komfort både på tur og til hverdag.
Detaljer:
Velsiddende vindjakke
Let og kompakt, så den er nem at have med i rygsækken
To stiklommer og brystlomme
Velsiddende og justerbar hætte
Formskårede albuer
Skuldersømme er rykket frem, så risikoen gener under skulderstroppen er minimeret
Velcrojustering ved håndleddet
Stormflap bag lynlås
Elastisk enhåndsbetjent justering i livet
Vægt: 584 gram (str. L)
Farve: Grøn (Olive)
Materiale:
65% genanvendt polyester
35% økologisk bomuld
Materialet har fået en vandafvisende imprægnering, der er PFC fri

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Bergans Nordmarka Leaf Light Wind jakke, herre Grøn (Olive) | Vindjakker”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: