Tilbud

Herre Bergans Nordmarka Favor Shorts Orion Blue, herre Blå (Orion Blue) | Shorts

DKK 919.36 DKK 581.36

Velsiddende og superkomfortable shorts til alle former for friluftsliv Bergans Nordmarka Favor shorts viser, at Bergans er med i absolutte den front, når det kommer til innovative outdoorshorts, der kan bruges til allround friluftsliv. Nordmarka Fav…

Varenummer: YRR14.CV613978 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Velsiddende og superkomfortable shorts til alle former for friluftsliv
Bergans Nordmarka Favor shorts viser, at Bergans er med i absolutte den front, når det kommer til innovative outdoorshorts, der kan bruges til allround friluftsliv.
Nordmarka Favor kombinerer klassisk bomuld / polyester med 4-vejs strækbart materiale. Kombinationen giver dig et par shorts, der er robuste på mest slidpunkter, beskytter dig effektivt mod vind og vejr og samtidige er lette, åndbare, hurtigtørrende og superkomfortable til alle former for tur.
For at give dig suveræn pasform og bevægelsesfrihed er shortsne lavet med en ekstra kile i skridtet og i 4-vejs strækbart materiale, så den følger alle dine bevægelser, uanset om du vandrer i blokmark, eller skal springe over væltede træer og vandløb i skoven.
Nordmarka Favor shorts har to gode stiklommer og er forsynet med store lårlommer, der har fin plads til f.eks. kortet. Indvendigt i lårlommerne er der ekstra små lommer, så din telefon kan ligge godt og stabilt.
Mange gode detaljer
Tit er det de små ting, der gør forskellen og Bergans har virkeligt kælet for detaljen. Shortsne har derfor masser af små funktionelle detaljer du vil elske i praksis.
Alt i alt er Bergans Nordmarka Favor Outdoor et par virkeligt lækre, komfortable og funktionelle shorts, der er velegnet til de fleste former for aktivt friluftsliv, uanset om du er på vandretur i fjeldene eller hænger på klipperne.
Detaljer:
Strækbare og slidstærke shorts til alle former for friluftsliv
Lommer: Stiklommer og opbevaringslommer på lårene
Bælteloops
Forskudte sømme for optimal komfort
Vægt: 350 gram (str. 54)
Farve: Blå (Orion Blue)
Materiale:
Materiale 1: 65 % polyester (genanvendt) / 35 % økologisk bomuld
Materiale 2: 88 % polyamid / 12 % elastan

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Bergans Nordmarka Favor Shorts Orion Blue, herre Blå (Orion Blue) | Shorts”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: