Tilbud

Herre Bergans Nordmarka Favor Outdoor bukser, herre Blå (Orion Blue | Smoke) | Vandrebukser

DKK 1176.24 DKK 594.88

Velsiddende og superkomfortable bukser til alle former for friluftsliv Bergans Nordmarka Favor Outdoor bukser viser, at Bergan…

Varenummer: YRR14.CV613942 Kategorier: , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Velsiddende og superkomfortable bukser til alle former for friluftsliv
Bergans Nordmarka Favor Outdoor bukser viser, at Bergans er med i absolutte den front, når det kommer til innovative outdoorbukser, der kan bruges til allround friluftsliv.
Nordmarka Favor kombinerer klassisk bomuld / polyester med 4-vejs strækbart materiale. Kombinationen giver dig et par bukser, der er robuste på mest slidpunkter, beskytter dig effektivt mod vind og vejr og samtidige er lette, åndbare, hurtigtørrende og superkomfortable til alle former for tur.
For at give dig suveræn pasform og bevægelsesfrihed er buksen skåret med formskårede knæ og ekstra kile i skridtet og i 4-vejs strækbart materiale, så den følger alle dine bevægelser, uanset om du vandrer i blokmark, eller skal springe over væltede træer og vandløb i skoven…
Nordmarka Favor Outdoor bukser har to gode stiklommer og er forsynet med store lårlommer, der har fin plads til f.eks. kortet. Indvendigt i lårlommerne er der ekstra små lommer, så din telefon kan ligge godt og stabilt.
Mange gode detaljer
Tit er det de små ting, der gør forskellen og Bergans har virkeligt kælet for detaljen. Bukserne har derfor masser af små funktionelle detaljer du vil elske i praksis.
Bemærk derfor justeringsremmen og kilen, der gør det nemt at justerer vidden på buksebenet omkring støvlen eller giver mulighed for at trække buksen af eller på over fodtøjet; Forstærkningen på indersiden af buksebenet, hvor bukserne typisk bliver udsat for stort slid, når du vandrer i terrænet; De forskudte sømme, der giver øget komfort og minimerer kontakt med huden; Ventilations-lynlåsen på siden og sidst men ikke mindst de gode bælteloops, der giver mulighed for en perfekt tilpasning af buksen i livet.
Alt i alt er Bergans Nordmarka Favor Outdoor et par virkeligt lækre, komfortable og funktionelle bukser, der er velegnet til de fleste former for aktivt friluftsliv, uanset om du er på vandretur i fjeldene eller hænger på klipperne…
Detaljer:
Strækbare og slidstærke bukser til alle former for friluftsliv
Lommer: Stiklommer og opbevaringslommer på lårene
Formsyet knæparti og kile i skridtet
Ventilations lynlås på siden af benet
Bælteloops
Justering og kile ved buksebenet
Forstærkning nederst på benet
Forskudte sømme for optimal komfort
Vægt: 570 gram (str. 54)
Farve: Blå (Orion Blue / Smoke)
Materiale:
Materiale 1: 65 % polyester (genanvendt) / 35 % økologisk bomuld
Materiale 2: 88 % polyamid / 12 % elastan
Forstærkning: 92 % polyamid / 8 % elastan

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Bergans Nordmarka Favor Outdoor bukser, herre Blå (Orion Blue | Smoke) | Vandrebukser”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: