Tilbud

Herre Bergans Microlight Vindjakke, herre Grøn (Green Mud | Dark Navy) | Vindjakker

DKK 919.36 DKK 581.36

Genial vindjakke til turbrug Bergans Microlight er en superlet og kompakt vindjakke, der er det perfekte valg til vandreture, cykling, kajakture og bybrug – kort sagt alle aktiviteter hvor god beskytt…

Varenummer: YRR14.CV613908 Kategorier: , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Genial vindjakke til turbrug
Bergans Microlight er en superlet og kompakt vindjakke, der er det perfekte valg til vandreture, cykling, kajakture og bybrug – kort sagt alle aktiviteter hvor god beskyttelse mod kold vind kan blive nødvendigt.
Jakken er 100 % vindtæt, kraftigt vandafvisende / hurtigtørrende og i 4-vejs strechmateriale, der giver en fremragende bevægelsesfrihed. Når den ikke er i brug pakkes, den hurtigt sammen i den ene frontlomme til en kompakt enhed, der er nemt at pakke ned i rygsækken, så den er lige ved hånden til brug i pausen eller hvis vejret pludseligt slår om.
Gode detaljer og perfekt til tur
Microlight er forsynet med en god vindhætte, der oveni købet har en afstivet kant, hvilket gør den ekstra god til folk med briller. Den har to gode stiklommer med lynlås, hvoraf den ene har dobbelt funktion, så den også fungerer som pakpose. For at give dig bedst mulig komfort har Microlight forlænget ryg og alle sømme er placeret optimalt i forhold til brug af rygsæk.
Alt i alt gør den lave vægt og minimale pakvolumen (den fylder sammenpakket omtrent det samme som en knyttet næve) Microlight til det ideelle supplement til skaljakken på fjeldturen – suppler eventuelt med en let fleece, og du er forberedt på alle former for vejrlig.
Detaljer:
Let vindjakke til alle former for turbrug
Velcrojustering ved ærmeafslutning
Fast regulerbar hætte med afstivet skygge
Frontlommer med lynlås i mesh for maksimal ventilation
Enhånds-betjent elastisk snøring i livet
Refleksdetaljer giver ekstra synlighed
Vægt: 225 g (str. M)
Farve: Grøn (Green Mud / Dark Navy)
Materiale:
Stunner Stretch®: 100% Polyamid

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Bergans Microlight Vindjakke, herre Grøn (Green Mud | Dark Navy) | Vindjakker”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: