Tilbud

Herre Bergans Letto Long Zip regnbukser, herre | Skalbukser

DKK 1203.28 DKK 608.40

Kvalitets regnbukser med fuld lynlås i siden Bergans Letto regnbukser løser præcist og effektivt den opgave, de er designet til at klare – de holder …

Varenummer: YRR14.CV613980 Kategorier: , , , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Kvalitets regnbukser med fuld lynlås i siden
Bergans Letto regnbukser løser præcist og effektivt den opgave, de er designet til at klare – de holder dig tør, uanset om du er ude i let heldags forårsregn eller massive tordenbyger!!
Letto er et par lette 3-lags skalbukser, der er forsynet med vandtæt og åndende Dermisax membran og fremstillet i let polyester, der har fået en DWR-behandling, der sikrer at regnen preller af, så buksens evne til at ånde optimeres.
Udover at Dermisax membran er 100% vandtæt er åndbarheden også ekstra god i sammenligning med billigere regnbukser.
Letto har fuld lynlås på begge ben, så du nemt kan få bukserne af og på over fodtøjet, komme til lommer i de bukser du har på under og lyne godt op, hvis du undervejs har behov for ekstra ventilation. For at sikre optimal bevægelsesfrihed til både vandre- og cykelbrug er buksen i et rummeligt snit, der giver god plads til underliggende lag.
Buksen er forsynet med elastik bagest i linningen og mulighed for brug af bælte, hvilket sikrer, at den sidder godt i livet. Buksen har elastisk afslutning og knaplukke, hvilket holder den på plads ved anklen.
Alt i alt er Letto et par velsiddende og funktionelle skal- og regnbukser, der er ideelle til både daglig cykelpendling og vandreture…
Detaljer:
Let Dermisax skalbuks i 3-lags vandtæt / åndbar nylon polyester med DWR behandling
Elastik i livet og mulighed for bælte sikrer, at bukserne sidder godt om livet
Mulighed for at spænde bukserne ind ved anklen
Fuld lynlås i siden gør det nemt at trække regnbukserne af og på over fodtøjet
Vægt: 305 gram ( str. L)
Materiale info: 100 % ripstop polyester / Dermisax membran sikrer 100 % vandtæt buks med god ånde evne / DWR behandling
Vask og vedligeholdelse:
Bukserne kan normalt vaskes i maskine ved 40 grader. Til vask bør bruges en sæbe, der er beregnet til vandtæt åndende beklædning – f.eks. ToKo Eco Textile Wash. Efter nogle ganges vask eller lang tids hårdt brug kan regnbukserne med fordel genimprægneres med ToKo Eco Textile Proof eller tilsvarende. Imprægneringen genskaber skalbuksens oprindelige vandafvisende egenskaber, så vandet preller af i dråber og ikke opsuges af materialet, hvilket giver en signifikant forbedring af åndbarheden.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Bergans Letto Long Zip regnbukser, herre | Skalbukser”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: