Tilbud

Herre Bergans Graphic Wool T-shirt, herre Mørkegrøn (Dark Olive Green) | T-Shirts

DKK 744.95 DKK 398.84

Lækker merinould T-shirt til hverdag og tur Bergans Graphic Wool Tee er en lækker T-shirt i merinould, der er perfekt til et allround brug, hvor du både bruger din T-shirt til en aktiv hverdag og på t…

Varenummer: YRR14.CV614064 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Lækker merinould T-shirt til hverdag og tur
Bergans Graphic Wool Tee er en lækker T-shirt i merinould, der er perfekt til et allround brug, hvor du både bruger din T-shirt til en aktiv hverdag og på tur.
Gode egenskaber
T-shirten er fremstillet i temperaturregulerende merinould og T-shirten virker derfor kølende i sommerheden, men den vil stadig føles dejligt lun, når der bliver mørkt og småkoldt. Samtidig har merinould i modsætning til f.eks. bomuld den egenskab, at det kan optage op til 30% af sin egen vægt i fugt, før det virker koldt og klamt. Det betyder, f.eks. at du ikke starter dagen i en kold og klam T-shirt, når du har cyklet til arbejde eller studie.
Merinould kradser desuden ikke, og da uld samtidig er naturligt antibakteriel kan du – i modsætning til en teknisk T-shirt i kunststof – bruge din Graphic T-shirt i flere dage på vandretur, inden den begynder at lugte grimt af sved.
De mange gode egenskaber i sammenhæng med et enkelt design og et fedt print gør Graphic til et godt valg både som en afslappet T-shirt til hverdagsbrug og som en teknisk og svedtransportende T-shirt til vandring.
Detaljer:
Lækker T-shirt i merinould
UPF-faktor(solbeskyttelsesfaktor): 30+
Uldkvalitet: 180 g/m2
Fibertykkelse: 18,5 micron
Vægt: 160 gram (str. L)
Farve: Mørkegrøn (Dark Olive Green)
Materiale:
70% merinould / 30% lyocell (tencel)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Bergans Graphic Wool T-shirt, herre Mørkegrøn (Dark Olive Green) | T-Shirts”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: