Tilbud

Herre Bergans Flya Insulated jakke, herre Sort ( Black ) | Skijakker

DKK 1352.68 DKK 594.88

Perfekt vinterjakke til alt fra hverdag til skiferie Bergans Flya Insulated er et super bud på en god vinterjakke til alle vinterens aktiviteter. Er du på jagt efter en god lun vinterjakke, der kan bruges til hverdag, til en søndag…

Varenummer: YRR14.CV613852 Kategorier: , , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Perfekt vinterjakke til alt fra hverdag til skiferie
Bergans Flya Insulated er et super bud på en god vinterjakke til alle vinterens aktiviteter. Er du på jagt efter en god lun vinterjakke, der kan bruges til hverdag, til en søndagstur i skoven og på skiferie, så er Flya det perfekte bud på en allround jakke til din vinter.
Kvalitetsmaterialer og gode detaljer
Flya er fremstillet i 2-vejs strækbart materiale, hvilket gør den superkomfortabel at have på og bevæge sig i da metervaren giver sig og følger dine bevægelser.
Jakken er forsynet med en højkvalitets Dermisax membran, der gør den helt vandtæt og samtidig giver jakken virkeligt gode åndbare egenskaber sammenlignet med andre vandtætte jakker.
Unik for Dermisax membran er, at den er en dynamisk membran. Det betyder at membranens åndbarhed i øges i takt med dit aktivitetsniveau. Det betyder i praksis, at membranen at ånder bedre, når du knokler afsted på cyklen end når du går tur i skoven…
Flya er isoleret med ArcticInsulation fiberfyld, der giver god isolation til alle former for aktivitet i vinterhalvåret.
Jakken har justerbar og aftagelig hætte. Den er forsynet med to gode stiklommer, der både fungerer til opbevaring af huer / handsker eller til at varme kolde fingre. Den gode brystlomme og inderlommen gør det nemt at holde styr på mobil, pung og lignende.
Andre detaljer, der er værd at bemærke, er stormflappen over lynlåsen, de gennemarbejdede ærmeafslutninger med velcro og den 1-hånds-betjente elastiske indsnøring i bunden.
Måske småting, men det er de detaljer, der sikrer dig en gennemarbejdet allround vinterjakke, der fungerer uanset om du er afstand i skoven, på pisten eller bare skal have en god hverdagsjakke, der holder dig tør og varm under alle forhold.
Detaljer:
Membran: Vand- og vindtæt med 2-lags Dermizax®-membran til herre
Ydermateriale: 100% polyester
Fyld: Bergans ArcticInsulation (100% polyester), 80 g/m²
Justerbar og aftagelig hætte
Frontlommer, brystlomme og inderlomme
Formsyet ærmeafslutning med velcrolukke
Elastisk snørejustering ved jakkens underkant
Forlænget rygparti
Reflekslogo
Vægt: 855 g (str. L)
Farve: Sort ( Black )

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Bergans Flya Insulated jakke, herre Sort ( Black ) | Skijakker”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: