Tilbud

Herre Asivik Trekking bukser, herre Grå (Iron Grey) | Vandrebukser

DKK 1034.28 DKK 581.36

Praktiske og slidstærke friluftsbukser Asivik Trekking Pants er et par slidstærke outdoorbukser med god …

Varenummer: YRR14.CV613789 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Praktiske og slidstærke friluftsbukser
Asivik Trekking Pants er et par slidstærke outdoorbukser med god bevægelsesfrihed og mange praktiske detaljer.
Solidt materiale
Bukserne kan holde til hårdt brug, så tag dem roligt på, når du skal i skoven, på fjeldet eller afsted på spejdertur. De er fremstillet i en polyester-/bomuldsblanding, der gør dem slidstærke, vindtætte og hurtigttørrende, så du hurtigt er klar igen, hvis du bliver overrasket af en byge.
Indersiden er let børstet, så du har en blød fornemmelse ind mod kroppen.
Farven er ”næsten sort”, hvilket gør bukserne praktiske og nemme at holde pæne. Du ser næsten ikke smuds og snavs. Selv pletter fra bålpladsen ser helt tilforladelige ud
Pasform med gode finesser
Buksen er skåret i en velsiddende pasform med formsyede knæ og indsnit omkring bagdelen, som gør bukserne ’forbøjede’, så de følger kroppen bedre. Der er ingen syninger i skridtet eller ved inderlårene. I stedet går der en kile fra knæ til knæ, hvilket dels reducerer slid på huden og giver større bevægelsesfrihed.
Der er en god stor lomme på forsiden af hvert lår, der begge lægger sig pænt og fladt, hvis du ikke har noget i dem. De er placeret foran på benet, så du bedre kan sidde ned, bøje benene og løbe, uden at hele indholdet hopper frem og tilbage på siden af benet.
Den ene lårlomme har en indvendig mesh-lomme, så din mobil eller nøgler er ekstra beskyttet fra de andre sager, du putter i lommen.
Der er mulighed for at spænde buksebenet ind ved anklen, en god funktion, hvis du går i tæt underskov, sne eller fugtige områder.
Pre-waxed – komfort og beskyttelse i al slags vejr
Når du køber et par Asivik Trekking bukser, har vi sørget for at de er voksbehandlet fra starten. Det gør bukserne vandafvisende og klar til den slags møgvejr, hvor regn helst skal prelle af dine bukser.
Efterhånden som bukserne vaskes og slides arbejdes voksen af, men du kan selv nemt efterbehandle dine bukser og justere mængden af voks med Fjällräven Grønlandsvoks el. lign.
Detaljer
Materiale: 65% polyester / 35%bomuld
Lommer: 2 stiklommer og 2 lårlommer med klap og læg.
Alle lommer ligger pænt fladt, når de ikke er i brug
PFC-fri
Vægt: 438 gram (str. 52)
Farve: Grå (Iron Grey)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Asivik Trekking bukser, herre Grå (Iron Grey) | Vandrebukser”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: