Tilbud

Herre Asivik Travel Shorts, herre Khaki | Shorts

DKK 735.49 DKK 439.40

Allround rejse og hverdagsshorts Asivik Travel Shorts er par robuste og præsentable rejse- og hverdagsshorts, der er det perfekte valg til dig, der holder sommerferie i Alperne eller skal på vinterfer…

Varenummer: YRR14.CV613973 Kategorier: , , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Allround rejse og hverdagsshorts
Asivik Travel Shorts er par robuste og præsentable rejse- og hverdagsshorts, der er det perfekte valg til dig, der holder sommerferie i Alperne eller skal på vinterferie til Madeira.
Nok er du på vandretur hele dagen, men vil gerne se præsentabel ud på restauranten om aftenen, når dagens anstrengelser skal evalueres og aftensmaden nydes – måske med en kold øl eller et godt glas vin.
De præsentable shorts fungerer også til en varm sommerdag på jobbet, hvor du ikke nødvendigvis vil se ud som om du lige er kommet ud af vildmarken.
Gode lommer og materialer
Shortsene er forsynet med to gode stiklommer og to lårlommer der – i modsætning til Asivik Trekking Shorts – er indsyet og ”skjult”, så du stadig har opbevaringspladsen, men får et mere præsentabelt look.
Asivik Travel Shorts er fremstillet i robust metervare, der er pre-waxed, så de tørrer hurtigt, hvis du har været ude i ren byge. Derudover giver voksbehandlingen shortsene lidt ekstra slidstyrke.
Hvis du – f.eks. til brug i varmt vejr eller til hverdagsbrug– vil have et par shorts, der er lidt blødere, kan voksen vaskes ud.
Shortsene kan nemt genimprægneres, når du igen skal bruge dem i blandet vejr. Brug f.eks. Fjällrävens Greenland Wax, hvor du selv kan justere mængden af voks og imprægnering til dit behov.
Detaljer:
Trekking metervare (65 % bomuld / 35 % polyester)
Prewaxed
PFC fri
Skjulte lårlommer begge sider
Farve: Khaki
Tip:
Til turbrug, hvor du sagtens kan smide et par kilo undervejs, er det fordel at bruge et bælte med trinløs justering som f.eks. Asivik Trekking bælte. Så sikrer du, at shortsene altid sidder perfekt i livet.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Asivik Travel Shorts, herre Khaki | Shorts”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: