Tilbud

Herre Asivik Speed3 Hoody, herre | Fleece Jakker

DKK 788.22 DKK 365.04

Opgraderet til nyt bedre fit Asivik Speed3 Hoody er i nyt opgraderet fit med lidt længere ærmer og endnu bedre pasform, men den grundlæggende funktion som en let …

Varenummer: YRR14.CV613883 Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

Opgraderet til nyt bedre fit
Asivik Speed3 Hoody er i nyt opgraderet fit med lidt længere ærmer og endnu bedre pasform, men den grundlæggende funktion som en let strækbare fleece med velsiddende hætte er uændret.
Fuld bevægelsesfrihed
Den strækbare fleece følger alle dine bevægelser. En klar fordel til alle former for aktivt friluftsliv, skiløb, trailløb osv.
Den glatte yderside sikrer, at trøjen nemt nemt og ubesværet arbejder under jakken og rygsækken uden at skabe unødvendig friktion. Den fylder heller ikke meget under jakken, hvilket ligeledes bidrager til den gode bevægelsesfrihed.
Speed Hoody3 har en tætsiddende hætte, der følger med hovedets bevægelser. Det gør hætten funktionel, selv under aktivitet. Hættens facon gør at den ikke fylder meget, hvis du har flere lag uden på trøjen.
Ærmerne er forlænget og har huller til tommelfingrene. Derfor kan du holde pulsåren og håndryggen varm, mens du pakker grejet sammen og spiser morgenmad på en kølig efterårstur.
Der er flade lommer på fronten, så du kan få varmet fingrene i pausen.
Slidstærk overflade
Til den opgraderede version har vi fundet en mere slidstærk metervare, der sikrer at overfladen kan holde til slid og samtidig holder sig pæn.
Indersiden er opkradset og føles dejlig blød mod huden. Men egentlig er det for at give mere isolering og lede sveden væk.
Detaljer:
Vægt: 436 gram (størrelse M)
Materiale: 88% polyester, 12% spandex
Tætsiddende hætte der følger hovedets bevægelser
Forlængede ærmer, med huller til tommelfingrene
2 stiklommer på fronten

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Asivik Speed3 Hoody, herre | Fleece Jakker”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: