Tilbud

Herre Asivik Rain regnjakke, herre Grøn (Green) | Regnjakker

DKK 919.36 DKK 581.36

Vind- og regnjakke Asivik Rain regnjakke klæder dig ordentligt på til det omskiftelige danske vejr, så du ikke udskyder skov- eller cykelturen, b…

Varenummer: YRR14.CV613863 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Vind- og regnjakke
Asivik Rain regnjakke klæder dig ordentligt på til det omskiftelige danske vejr, så du ikke udskyder skov- eller cykelturen, bare fordi det regner…
Jakken er helt vandtæt, åndbar og designet i et rent og enkelt snit. Den har en let børstet overflade, der gør den mere blød, komfortabel og mere ”stofagtig”. Den er faktisk oplagt at bruge som en vindjakke til hverdags brug.
Jakken har plads til en fleece under, når vejret byder på lavere temperaturer, så du kan bruge Rain jakke næsten hele året.
Regntøj i genanvendt polyester
Asivik Rain er fremstillet i genanvendt polyester og forsynet med Ureamax membran, der gør den helt regntæt, samtidig med at membranen tillader jakken at ånde. Den er indvendig forsynet med åndenet i polyester. Dog er der i ærmerne et glat nylon for, der gør det markant nemmere at stikke i jakken, uden at trøjeærmer eller andet hænger fast
For at gøre ydermaterialet ekstra vandskyende, har det fået en vandafvisende behandling, som er helt fri for de hormonforstyrrende flourcarbon-stoffer, der ellers bruges i langt de fleste vandafvisende behandlinger.
Se desuden tilhørende regnbukser her
Gennemtænkte funktioner
Hætten er faconsyet, rummelig og kan justeres, så du kan dreje hovedet uden at miste udsynet. Den er også forsynet med en lille afstivet skygge, så du ikke får vand i øjnene, hvilket er en ekstra praktisk detalje, hvis du bruger briller.
Ærmerne er lange nok til, at du kan cykle med jakken, og der er velcro justering i manchetterne, så du nemt kan holde vand og vind ude.
De to lynlåslommer er gode at varme hænderne i og rummelige nok til pung, nøgler, telefon og andre fornødenheder.
Lynlåsen har både overfald og underfald, så vind og vand ikke trænger ind.
Der medfølger en netpose til opbevaring af din regnjakke, så den er nem at have med i tasken.
Jakken er skåret asymmetrisk, så den er lidt længere bagpå og kan snøres ind. Dette sikrer dels en bedre bevægelighed til lårene, når du går og cykler og sikrer samtidig, at du ikke ”skiller på midten”, når du sidder på cyklen eller på hug i skoven.
Ekstra meget for pengene
Asivik er Spejder Sports eget mærke, og vi sætter en ære i at gøre tingene ordentligt, så du får "Value for Money”, når du vælger et Asivik produkt. Det er derfor værd at bide mærke i prisen på Asivik Rain. Her får du virkelig meget regntøj og kvalitet for pengene i forhold til tilsvarende regntøj fra de store mærkevareproducenter.
Detaljer
God all-round regnjakke til mænd. Fungerer også fint som vindjakke
PFC-fri
Pakpose i net medfølger
2 lynlåslommer
Anatomisk hætte med skygge
Justerbar ærmeafslutning med velcro
Dobbelt stormflap over lynlåsen (så det ikke blæser eller regner igennem)
Asymmetrisk snit
Vandsøjletryk: 10.000 mm.
Vægt: 550g. (Str. M)
Farve: Grøn (Green)
Materiale
Yderstof: 100% recycled polyester, 150D
Membran: Ureamax 10.000mm i vandsøjletryk
For: 100% polyester mesh / 100% nylon i ærmer

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Asivik Rain regnjakke, herre Grøn (Green) | Regnjakker”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: