Tilbud

Herre Asivik Polar2 fleece, herre | Fleece Jakker

DKK 1100.53 DKK 507.00

Opgraderet til nyt bedre fit Asivik Polar2 er i nyt opgraderet fit med lidt længere ærmer og endnu bedre pasform, men den grundlæggende funktion som en ekstra varm fleece er uændret. Ekstra varm Polar er en fleece i høj kvalitet til en god pris,…

Varenummer: YRR14.CV613887 Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

Opgraderet til nyt bedre fit
Asivik Polar2 er i nyt opgraderet fit med lidt længere ærmer og endnu bedre pasform, men den grundlæggende funktion som en ekstra varm fleece er uændret.
Ekstra varm
Polar er en fleece i høj kvalitet til en god pris, der med sin tykke pels-lignende struktur binder rigtig meget luft, dette giver en fantastisk isolation og varmer dig mere.
Udover dens evne for at isolere, er Polar virkelig behagelig at have på, da fleecens struktur gør jakken utrolig blød og rar.
Gode detaljer
Indsat i siderne er der strækbare og elastiske paneler som løber ned langs indersiden af ærmerne. Disse giver dig ikke kun fortrinlig bevægelsesfrihed, men også den bedst mulige pasform.
Fleecen er desuden forsynet med en tætsiddende og varm hætte, der holder hovedet varmt under en hjelm eller en skaljakke.
Trods den pelslignende fleecekvalitet giver Asivik Polar nærmest ingen friktion, når du bruger den under skaljakken (f.eks. som et lunt lag til skiløb) grundet den glatte og bløde overflade.
Detaljer:
Varm og blød fleece
Strækbart materiale på siderne og under armene
Varm og tætsiddende hætte
Tommelhuller i ærmerne
To lommer med lynlås
Vægt: 630g (L)
Materiale:
”Krop”100% polyester
Sidepaneler: 93% polyester / 7% elasthan

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Asivik Polar2 fleece, herre | Fleece Jakker”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: