Tilbud

Herre Asivik Hjelm Lambswool Sweater, herre Blå (Blue) | Sweater

DKK 1264.12 DKK 581.36

Blød og varm uldsweater Asivik Hjelm er en blød og lækker uldsweater, der virkelig er rar at trække over hovedet. Uanset om du skal på vandretur i vinterskoven eller weekendhygge i e…

Varenummer: YRR14.CV614023 Kategorier: , , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Blød og varm uldsweater
Asivik Hjelm er en blød og lækker uldsweater, der virkelig er rar at trække over hovedet.
Uanset om du skal på vandretur i vinterskoven eller weekendhygge i efteråret med bål i baghaven, vil Asivik Hjelm holde dig varm på fineste vis.
Hjelm er også ideel som varmt mellemlag under din Asivik Storm skaljakke, når du går langs kysten eller på vindomsuste bakketoppe og varmegraderne dykker.
På råkolde efterårs- og vinterdage er Hjelm også et godt valg til kontoret eller hjemme i stuen, hvor det bare er rart og hyggeligt at pakke sig ind i en dejlig blød uldsweater.
Tidløst design
Hjelm er en tidløs model i blå nuancer, som vil klæde dig i flere år. Mørkeblå kanter skjuler den første snavs og rammer det fine mønster ind. Farverne passer til det meste – og du kan sagtens bruge trøjen til både brændekløvning i Asivik Trekking Pants og med jeans på hjemmekontoret.
Uld i topkvalitet
Asivik er Spejder Sports eget mærke og vi gør os umage for at levere gode produkter. Vi har derfor ledt længe for at finde den perfekte uldkvalitet til denne ekstra bløde uldsweater. Hjelm er strikket i 100% lammeuld i en blød og vasket kvalitet, der får den til at minde om fleece.
Vask og vedligehold
Vi anbefaler, at du hænger Hjelm ud og lufte en gang imellem – det gør ulden frisk igen og den trækker sig tilbage i form. Vask den kun, hvis den virkelig er beskidt eller plettet og altid ifølge vaskeanvisningen med uldvaskemiddel.
Detaljer:
Blød og varm uldtrøje i velsiddende pasform
Børstet kvalitet, der ikke kradser
Lun og varm
Ideel under Asivik Storm jakken på en blæsende og våd dag
Vægt 330 gram (str. M)
Farve: Blå (Blue)
Materiale:
100% lammeuld
Mulesing fri
Bemærk
: Uldsweatre med børstet overflade vil ofte nulre lidt op over tid ved friktion typisk under ærme og i siden. Det er helt naturligt, at de bløde og børstede uldfibre arbejder sig sammen og ”piler” i små totter. Disse kan du forsigtigt nulre/hive af trøjen eller fjerne med et barberblad eller en elektrisk sweater shaver (de findes!), hvis du synes, det bliver for meget.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Asivik Hjelm Lambswool Sweater, herre Blå (Blue) | Sweater”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: