Tilbud

Herre Arc’teryx Kyanite LT fleece, herre Grøn (Forage) | Fleece Jakker

DKK 1470.30 DKK 594.88

Let og strækbar fleece til alle former for sommeraktivitet Arc’teryx Kyanite LT (Light) er en super fleece, der er perfekt til alle former for brug i aommerhalvåret, hvor Kyanit…

Varenummer: YRR14.CV613886 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Let og strækbar fleece til alle former for sommeraktivitet
Arc’teryx Kyanite LT (Light) er en super fleece, der er perfekt til alle former for brug i aommerhalvåret, hvor Kyanite både fungerer selvstændigt som en funktionel fleece eller varm trøje og et godt isolerende mellemlag under skaljakken, når vejrguderne byder på koldt og råt vejr.
Godt snit og 4-vejs strækbar fleece giver ultimativ bevægelsesfrihed
Kyanite LT er fremstillet i blød og 4-vejs strækbar Torrent fleece, der i kombination med et godt snit og indsyede kiler under armene giver dig en super bevægelsesfrihed samtidig med, at fleecen sidder tæt til, så du både kan bruge den som et lag i sig selv eller under som isolation under skaljakken. Selvom Kyanite LT er skåret i et tætsiddende snit (trim fit), er der forsat plads til en tynd trøje i f.eks. merinould under, så du kan bygge din beklædning perfekt op efter 3-lags princippet.
Torrent fleece har en børstet inderside, der både er blød og lun mod huden og som har gode åndbare egenskaber, så du slipper af med fugt og overskudsvarme under alle former for aktivitet. Ydersiden er glat så fiktion mellem lagene er minimal, hvis du bruger fleecen som et isolerende lag under skaljakken.
Kyanite LT er forsynet med gode to stiklommer med lynlås, så du enten kan have kniv og telefon/ kamera lige ved hånden eller på en kold dag varme fingrene. Den høje og tætsiddende krave varme godt og hals og nakke.
En smart og funktionel detalje No Slip Zip lynlåsen i front. No Slip forhindrer lynlåsen i at glide yderligere op, når du først har åbnet den lidt og derefter bevæger dig, så du kan nemt ventilere ude at risikere at jakken går helt op på vej mod toppen.
Alt i alt er Kyanite LT en super gennemarbejdet fleece, der i både materialevalg og detaljer er designet til at give dig maksimal funktion og som er et perfekt valg som en varm og funktionel fleece til alle former for sommerbrug.
Detaljer:
Fremstillet af 4-vejs strækbar fleece
Lun, åndbar og slidstærk
Trim fit pasform
No Slip Zip-lynlås
To stiklommer med lynlås og blødt børstet for
Ryglængde: 70 cm
Vægt: 280 gram
Farve: Grøn (Forage)
Materiale:
Torrent fleece (84% polyester / 16% elastan)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Arc’teryx Kyanite LT fleece, herre Grøn (Forage) | Fleece Jakker”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: