Tilbud

Herre Arc’teryx Alpha AR jakke, herre Grå ( Glitch ) | Skaljakker

DKK 861.90 DKK 581.36

Allround skaljakke fra Arc’teryx Arc’teryx Alpha AR (All-Round) er en vind- og vandtæt skaljakke. Alpha AR er en stærk slider og perfekt, uanset …

Varenummer: YRR14.CV613870 Kategorier: , , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Allround skaljakke fra Arc’teryx
Arc’teryx Alpha AR (All-Round) er en vind- og vandtæt skaljakke. Alpha AR er en stærk slider og perfekt, uanset om du skal stå på ski, vandre eller klatre i bjergene og beskytter dig effektivt, når vejret kan vise tænder.
Materialevalg i topkvalitet
Alpha AR er lavet i let og åndbar N40d Most Rugged 3L GORE-TEX® Pro, mens skulderparti og dele af ærmerne er forstærket med N80d Most Rugged 3L GORE-TEX® Pro.
GORE-TEX Pro Most Rugged teknologien er en ”næste generations” metervare udviklet i samarbejde med Gore for at give bedst mulig beskyttelse mod elementerne.
Gode detaljer og perfekt pasform
Alpha AR har justerbar og hjelmkompatibel DropHood™ hætte, der beskytter ansigtet uden at tage dit udsyn. Hætten har en lille lamineret skygge – perfekt for dig, der bruger briller. Den er forsynet med Cohaesive™ hætte justering, så kan du også kan tilpasse hætten med handskerne på, hvilket er et stort plus, når du sidder i skiliften eller hvis vinden raser og regnen pisker omkring dig.
Jakken lukkes med en kraftig og nærmest vandtæt YKK-lynlås. De to gode og nemt tilgængelige Napoleonslommer er ligeledes forsynet med vandafvisende lynlås og placeret så højt, at du nemt kommer til dem når hoftebæltet er spændt. Napoleonslommen har yderligere den fordel, at de ikke – i modsætning til en traditionel stiklomme – kan komme ind under skulderremmen, når du går med rygsæk.
De formsyede albuer giver optimal bevægelse og lynlåsåbningerne under ærmerne sikrer god ventilation.
Jakken er skåret god bevægelsesfrihed til alle former for aktivitet. Den har normal pasform (Regular Fit), så der er plads til at have en fleece-, fiber- eller dunjakke på indenunder på kolde skidage og vintertur.
Alt i alt en robust og velsiddende jakke, der er velegnet til det meste. Trods en vægt på kun 430 gram beskytter Alpha AR dig godt, uanset om du er på vandretur i Island eller vil have en god og solid skaljakke til det danske vejr.
Detaljer:
Vind- og vandtæt skaljakke
Justerbar hætte med plads til klatrehjelm
Kraftig YKK-frontlynlås
Vandtætte lynlås under armene for ventilation
Frontlommer med vandtæt lynlås
Indvendig lomme til pandelampe, mobil eller lignende
Høj krave, der beskytter hals og nakke mod kold vind
Die-cut Velcro® lukning ved ærmeafslutningen sikrer nem tilpasning
Regular Fit
Længde bagtil: 79,5 cm
Vægt: 430 gram
Farve: Grå ( Glitch )
Materiale:
Krop: N40d Most Rugged 3L GORE-TEX® Pro
Skuldre, arme og hætte: N80d Most Rugged 3L GORE-TEX® Pro
Vask:
Følg vaskeanvisningen i jakken og brug korrekt vaskemiddel, der er beregnet til vandtæt åndende beklædning, f.eks. ToKo Eco Textile Wash.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Arc’teryx Alpha AR jakke, herre Grå ( Glitch ) | Skaljakker”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: