Tilbud

Herre Adidas Terrex Swift R3 vandresko, herre Sort (Black | Grey) | Hverdagssko

DKK 1206.66 DKK 581.36

Velsiddende vandre- og trailsko fra Adidas Adidas Terrex R3 Swift er grundlæggende en kraftig og velsiddende trailsko, men er – grundet den gode pasform og de grundlæggende gode allround egenskaber – et godt valg til både rej…

Varenummer: YRR14.CV614197 Kategorier: , , , Tags: , , , , , , ,

Beskrivelse

Velsiddende vandre- og trailsko fra Adidas
Adidas Terrex R3 Swift er grundlæggende en kraftig og velsiddende trailsko, men er – grundet den gode pasform og de grundlæggende gode allround egenskaber – et godt valg til både rejse-, vandre- og dagligt brug.
Velegnet til det meste
Skoen passer både til jeans og shorts. Du kan derfor til rejsebrug med begrænset plads i oppakningen nøjes med denne, og stadig være godt klædt på uanset om programmet byder på trekking i højderne eller urbane eventyr i brostensbelagte gyder.
Funktion og kvalitet
Terrex R3 er opbygget med en slidstærk overdel i mesh og ripstop. Dertil kommer Traxion sålen, der giver et fantastisk ”vejgreb” på mikset underlag.
Komforten sikres af en formstøbt mellemsål og ekstra Adiprene stødabsorbering under hælen, hvilket sikrer god stødabsorbering i hele skoens levetid.
Det forstærkede tåparti beskytter mod slag fra sten og grene i skovbunden, og giver desuden skoen en længere holdbarhed. R3 er ligeledes forstærket med TPU i siderne, hvilket giver ekstra slidstyrke og støtte til foden.
Skoen er forsynet med speed snøring, der sikrer, at du kan få den til at sidde perfekt med et enkelt træk. Lace Bungee holder styr på snørebåndene, så de ikke vikler sammen.
Detaljer:
Solid og velsiddende vandresko fra Adidas
Letvægtsoverdel i ripstop og mesh giver åndbarhed
TPU-påsætninger giver holdbarhed og støtte
Konstruktionen giver en tæt pasform
Speed snøring
Lace Bungee holder styr på snørebåndene, så de ikke vikler sammen
Adiprene under hælen giver uovertruffen støddæmpning
Formstøbt tåkappe i gummi beskytter
Traxion-ydersålen giver optimalt greb i alle retninger
Continental gummiydersål med superhøj trækkraft giver optimalt greb i vådt vejr
Vægt: 700 gram (str. 42 2/3)
Farve: Sort (Black / Grey)
Vedligeholdelse:
Skyl jævnligt skoene med lunkent vand både ind- og udvendigt. Dette opløser og fjerner salt- og svedrester fra skoenes membran. Fyld skoene ud med sammenkrøllet avispapir og tør dem ved stuetemperatur (det kan godt tage et par dage).
Indimellem bør skoene imprægneres. Til dette anbefaler vi Springyard Therapy Waterproofing skoimprægnering, der er en sprayimprægnering, der kan bruges til sko i alle typer materiale. Imprægneringen er PFC-fri og er derfor mere miljøvenlig end de fleste alternativer på markedet.
Gør skoene rene inden imprægneringen, ryst flasken og spray et tyndt og jævnt lag på i en afstand på 15 cm. Lad derefter skoene tørre naturligt i 24 timer.
Vil du vide mere om, hvordan du giver dit fodtøj mest muligt kærlighed, kan du læse vores udførlige guide til vedligeholdelse af sko og støvler her

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Adidas Terrex Swift R3 vandresko, herre Sort (Black | Grey) | Hverdagssko”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: