Tilbud

Herre Adidas Terrex Swift R2 sko, herre Sort (Black) | Vandresko

DKK 1264.12 DKK 581.36

Ultralette vandresko designet til ujævnt terræn Adidas Terrex Swift R2 er grundlæggende en kraftig trailsko, men er – grundet den…

Varenummer: YRR14.CV614174 Kategorier: , , Tags: , , , , ,

Beskrivelse

Ultralette vandresko designet til ujævnt terræn
Adidas Terrex Swift R2 er grundlæggende en kraftig trailsko, men er – grundet den gode pasform og de grundlæggende gode allround egenskaber – et godt valg til både rejse-, vandre-, og dagligt brug.
Skoen passer både til jeans og shorts, og du kan derfor til rejsebrug med begrænset plads i oppakningen nøjes med denne, og stadig være godt klædt på uanset om programmet byder på jungletrek eller urbane eventyr i brostensbelagte gyder.
Terrex R2 er opbygget med en slidstærk og åndbar overdel i mesh og ripstop. Dertil kommer Traixion sålen, der giver et fantastisk ”vejgreb” på mikset underlag.
Skoen har formstøbt mellemsål og ekstra Adiprene stødabsorbering under hælen, hvilket sikrer høj komfort i hele skoens levetid. Forstærket tåparti beskytter mod slag fra sten og grene i skovbunden, og giver desuden skoen en længere levetid.
Skoen er forsynet med speed snøring, der sikrer, at du kan få den til at sidde perfekt med et enkelt træk og Lace Bungee holder styr på snørebåndene, så de ikke vikler sammen.
Detaljer:
Letvægtsoverdelen i ripstop og mesh giver åndbarhed
TPU-påsætninger giver holdbarhed og støtte
Konstruktionen giver en tæt pasform og gør dem nemme at snøre
Lace Bungee holder styr på snørebåndene, så de ikke vikler sammen
Adiprene under hælen giver uovertruffen støddæmpning
Formstøbt tåkappe i gummi beskytter
Traxion-ydersålen giver optimalt greb i alle retninger
Gummiydersål med superhøj trækkraft giver optimalt greb i vådt vejr
Vægt: 700 gram (str. 42 2/3)
Farve: Sort (Black)
Vedligeholdelse:
Skyl jævnligt skoene med lunkent vand både ind- og udvendigt. Dette fjerner sand, skidt og opløser salt- og svedrester, det får skoene til at holde længere – og mindsker lugten. Fyld skoene ud med sammenkrøllet avispapir og tør dem ved stuetemperatur (det kan godt tage et par dage).
Vil du vide mere om, hvordan du giver dit fodtøj mest muligt kærlighed, kan du læse vores udførlige guide til vedligholdelse af sko og støvler her.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Adidas Terrex Swift R2 sko, herre Sort (Black) | Vandresko”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: