Tilbud

Dame Teva Terra Fi Lite vandresandal, dame Grøn (Olive Brunt) | Sandaler

DKK 1091.74 DKK 581.36

Lettere udgave af den klassiske vandresandal til kvinder Teva Terra-Fi Lite er den klassiske Teva sandal i en smallere og lettere udgave …

Varenummer: YRR14.CV613792 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Lettere udgave af den klassiske vandresandal til kvinder
Teva Terra-Fi Lite er den klassiske Teva sandal i en smallere og lettere udgave (den har smidt 25 % af vægten) og et oplagt valg til dig, der syntes, den originale version af sandalen er lidt tung og klodset.
Selvom sandalen er blevet lettere, er der er dog på ingen måde gået på kompromis med funktionen og Terra Fi Lite er et oplagt valg til et eventyrligt sommerliv på land eller i vand!!
Du kan bruge sandalen enten som et supplement til vandrestøvlerne eller simpelthen bare bruge den, når du er afsted i jævnt terræn, der hverken kræver ekstra støtte eller beskyttelse af fødderne.
Gode materialer og teknologier
Terra Fi Lite er er skåret over en damelæst og forsynet med Tevas patenterede remsystem, der giver dig mulighed for at tilpasse remme individuelt og få sandalen til at sidde perfekt – det er endda muligt at tilpasse hælremmen. Remmene er i hurtigttørrende materiale og forsynet med neoprenpolstring, så de er behagelig mod foden.
Sålen er opbygget med en god svangstøtte, så du får en god pasform og den støddæmpende ”Shoc Pad” giver ekstra komfort.
Ydersålen er i Tevas ”Spider Rubber”, der giver perfekt greb på våde og fugtige overflader og eftersom gummiet ikke efterlader mærker, fungerer sandalerne også udmærket som indesko til f.eks. hyttebrug eller som ”hjemmesko” i vinterhalvåret.
Sålen er behandlet med Microban Zinc. En miljøvenlig teknologi, der modvirker de bakterier, der kan være årsag til dårlig luft. Det er dog forsat en god ide løbende at rengøre dine sandaler. Til dette anbefales Springyard Therapy Refreshing Formula , der er en anti lugt spray, der kan bruges til sandaler i alle typer materiale. Imprægneringen er PFC-fri og er derfor mere miljøvenlig end de fleste alternativer på markedet.
Detaljer:
Let vandresandel til kvinder
Polstrede og justerbare remme i hælen, over vrist og forfod sikrer perfekt tilpasning til de fleste.
Microban Zink behandlet sål, der nedsætter lugtgener fra bakterier, sved rester og snavs i sålen
Patenteret sålkonstruktion med integreret Shoc PadEVA mellemsål, der sikrer høj komfort – også ved lang tids brug
Spider Rubber ydersålen, giver øget friktion på våde og glatte overflader
Vægt: 414 gram
Farve: Grøn (Olive Brunt)
Tip:
Husk at der i sandaler skal være lidt ekstra plads foran tæerne, så du ikke kommer til at støde tæerne, hvis du kommer for tæt på en klippe, træstub eller kantsten.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Teva Terra Fi Lite vandresandal, dame Grøn (Olive Brunt) | Sandaler”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: