Tilbud

Dame Teva Hurricane XLT2 vandresandal, dame Sort (Black) | Sandaler

DKK 1150.55 DKK 507.00

Ikonisk Teva sandal til kvinder Teva Hurricane XLT til kvinder er en opgradering af den ikoniske Teva Hurricane. I forhold til den tidligere model er XLT forsynet med en blødere hælstrop og ny sål, der står bedre f…

Varenummer: YRR14.CV613791 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Ikonisk Teva sandal til kvinder
Teva Hurricane XLT til kvinder er en opgradering af den ikoniske Teva Hurricane. I forhold til den tidligere model er XLT forsynet med en blødere hælstrop og ny sål, der står bedre fast og giver bedre greb i underlaget.
Sandalen har dog stadig de samme grundlæggende egenskaber og er en let og velsiddende vandresandal, der er perfekte at have med i rygsækken på vandreturen, så du både har mulighed for at lufte tæerne efter en lang dags vandring og har et par gode sandaler ved hånden, hvis I skal krydse et vandløb undervejs. Hurricane XLT er også et supervalg til kanoturen eller bare som et gode par sandaler til strandturen!!
God opbygning
Teva Hurricane er opbygget med en slidstærk ydersål i Durabrasion Rubber, der giver et godt greb på alle former for underlag. Mellemsålen er anatomisk opbygget i blødt og behageligt EVA med rigtigt god svangstøtte. Der er indbygget en ekstra stødabsorberende pude under hælen. Topsålen har fået en antibakteriel behandling, der minimerer dårlig lugt.
Hurricane XLT er skåret til kvinder og passer til en smallere fod. Dem tilpasses godt og hurtigt vha. de 3 justerbare remme i hælen, over vristen og omkring forfoden. Hælremmen er foret med neopren, der sikrer god komfort og minimerer tryk og gener. Vrist og forfodsrem er fuldt justerbare, så sandalen kan tilpasses både til en bred og smal fod. Remmene er fremstillet i solidt og hurtigttørrende nylon / polyester, så du slipper for en hel dag i våde sandaler, hvis du har været en tur i vandet…
Alt i alt er Teva Hurricane XLT et super bud på et par gode og funktionelle sandaler som du vil have glæde af til alle sommerens aktiviteter.
Detaljer:
Lette og velsiddende vandresandaler til kvinder
Durabrasion Rubber ™ ydersål, der giver godt vejgreb på alle underlag
Åben konstruktion, der giver masser af ventilation til tæerne
Ekstra stødabsorbering i hælen giver god komfort
Tre justerbare remme giver perfekt pasform
Nylonsvang giver god støtte til foden
Vægt. Cirka 420 gram
Farve: Sort (Black)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Teva Hurricane XLT2 vandresandal, dame Sort (Black) | Sandaler”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: