Tilbud

Dame Source Gobi sandaler, dame Rød (T. Red) | Sandaler

DKK 1034.28 DKK 581.36

Velsiddende vandresandal til kvinder Source Gobi er en velsiddende vandresandal til kvinder og du vil elske at have den på hele vejen ad Caminoen e…

Varenummer: YRR14.CV613790 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Velsiddende vandresandal til kvinder
Source Gobi er en velsiddende vandresandal til kvinder og du vil elske at have den på hele vejen ad Caminoen eller andre steder, hvor det er varmt og dine fødder ikke vil lukkes inde i sko og støvler.
Gobi har en kraftig torsionsstiv (tværstiv) sål, der sikrer, at du ikke vrider rundt, hvis du kommer lidt skævt ind på en sten. Sålen hjælper dig med at holde balancen, også når du har rygsæk på. Samtidg giver sålen et godt fodfæste på våde overflader, hvilket også gør Gobi til et godt valg til alle former for vandsport.
Unik opbygningen af sandalen
Sålen er bygget op i tre lag. Nederst er slidsålen, der består af en særlig gummiblanding, som i kombination med et rigtigt skridmønster sikrer, at du står godt fast på våde klipper eller tilsvarende glatte overflader.
For at opnå maksimal komfort har Source opbygget slidsålen som en ”skål”. I denne er der lagt god stødabsorberende EVA skum, hvilket giver behagelig sandal, også når du går langt på hårdt underlag.
Øverst har Source lavet en lille genialitet i form af et tyndt lag EVA-skum med en meget høj densitet som topsål. Dette sikrer ( i modsætning til de fleste konkurrerende mærkers løsning) en anti-lugt, der virker, da bakterier, snavs m.m. ikke trænger ned i selve stødabsorberingen, men sidder på topsålen og derfor nemt kan fjernes med en børste og varmt sæbevand.
Topsålen er desuden forsynet med små ventilationskanaler under foden, der gør sandalen mindre varm at have på og tillader sved m.m. at kommer væk fra foden.
Remme med gode indstillingsmuligheder og støtte
Unikt for Source sandaler er også X-strap systemet, hvor remmene er ikke syet sammen, hvilket på Gobi giver dig mulighed for at indstillet remmene over vristen og omkring forfoden uafhængigt af hinanden, således at du kan få din sandal til at sidde helt perfekt – Også hvis du ikke har en standard fod eller hvis du har to forskellige størrelser på dine fødder!
Ydermere følger remmene i X-strap systemet de store sener og stabiliserer dermed foden i ujævnt terræn.
Remmene fremstillet i Polypropylen, der ikke suger vand, og har en meget høj slidstyrke, så de ikke flosser op. Remmene på Gobi er forsynet med ekstra polstring, så du får en behagelig vandresandal, som du kan holde ud at have på i flere timer i træk.
Detaljer:
Solid og velsiddende damesandal til vandring og vandsport
Unik 3-delt sålopbygning:
Slidstærk og skridsikker slidsål
Blød og behagelig EVA mellemsål, der sikrer god stødabsobering og komfort
Øverst et tyndt lag EVA-skum med en meget høj densitet og anti-lugt funktion
X-strap remsystem
Transportpose medfølger
Farve: Rød (T. Red)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Source Gobi sandaler, dame Rød (T. Red) | Sandaler”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: